Friss hír! Váratlanul visszatér a Barátok köztbe az egyik női főszereplő
Ő az
Közkedvelt szereplő tér vissza a Barátok köztbe.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén csupán egy hétig kell nélkülözniük a nézőknek a Barátok közt-öt: az előző évektől eltérően mindössze egy hét nyári szünetet tart a sorozat július 7. és 11. között, ezt követően július 14-én, hétfőn folytatódik a 7000. epizóddal.

Az egy hetes pihenő előtt azonban kellőképpen felcsigázzák a készítők a sorozat rajongóit: a pénteki rész ajánlója szerint váratlanul visszatér a Mátyás király térre a Som-Balogh Edina által megformált Nádor Kinga - mégpedig kislányával, Magdikával a karján. Miért csengetett be váratlan vendégként Vili bácsiékhoz? Látogatóként érkezett vagy hosszabb ideig marad? Ezek a kérdések egyelőre még megválaszolatlanok.

Som-Balogh Edina hét éve volt már a Barátok közt oszlopos tagja, amikor 2012 novemberében kiderült, babát vár, ezért 2013 tavaszán egy időre elköszönt a nézőktől. A történet szerint vidékre ment a Németh Kristóf által játszott Kertész Gézával. Kisfia, Noel 2013. május 9-én született meg, édesapjával, a Barátok közt zeneszerzőjével, Som Krisztiánnal 2012 májusában házasodtak össze.

Édes kis manó Som-Balogh Edina kisfia

A sztárpár csemetéjük világra jötte óta először idén áprilisban utazott Siklósra, hogy a helyi szállodában pihenjenek néhány napot. Ott készültek a családi fotók. Nézd meg őket!

Fotó: RTL Klub/Barátok közt

Ezt is szeretjük