A Barátok köztben visszafogott volt - A színésznő most merész fotókhoz állt modellt
Munkácsy Kata, a Barátok közt egykori szereplője merész képeken.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Munkácsy Katát a nagyközönség a Barátok közt szolid Bokros Lindájaként zárta a szívébe, aki még azt is fontolgatta, hogy apácának áll. A 21 éves színésznőt sokan első pillantásra talán fel sem ismerik azokon a merész felvételeken, amelyeket Gelner Lóránd készített róla.

- Megkeresett azzal, hogy tetszik neki az arcom, karakteresnek tartja. Őt érdekli, mit lehet egy arcból kihozni. Kétféle koncepció mentén dolgoztunk: volt egy szomorkásabb, mások által tavasztündéresnek nevezett sorozat és egy vadabb - mesélte a Feminának az alkalmi modell, aki szereti, ha szép képek készülnek róla. 

Munkácsy Kata fogtechnikusnak készül, és bár május elején a Berényi Balázst megformáló Aradi Balázzsal együtt távozott a Mátyás király térről, a színészkedésnek sem fordított hátat, nemrég a Vidám Színpadon lépett fel, ahol Farkasházy Réka szerepébe ugrott be a Szerelmes nagykövet című darabban. 

Nézd meg a róla készült képeket!

Bombázók lettek a Barátok közt színésznői

A Barátok közt 1998. október 26-án indult el, az azóta eltelt több mint 15 év alatt számtalan szereplőt zártak a nézők a szívükbe. A sorozatból azokat gyűjtöttük most össze, akik tiniként kerültek az RTL Klub sikerszériájába, és az évek során igazi bombázókká váltak. Nézd meg a látványos átalakulásokat!

Ezt is szeretjük