Lekerült a képernyőről a Barátok közt két szereplője - Máris siránkoznak a rajongók
Munkácsy Kata és Aradi Balázs péntek este távoztak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Péntek este búcsút intett a Mátyás király térnek a Barátok közt Bokros Lindája és Berényi Balázsa, akiket a nézők máris siratnak a sorozat Facebook-oldalán. Bíznak benne, hogy a karaktereket megformáló Munkácsy Kata és Aradi Balázs nem került le végérvényesen a képernyőről, és az RTL Klub sikersorozatának készítő valamikor még visszahozzák valahogyan a történetbe a két szereplőt. 

A Barátok közt Nádor Kingáját megformáló Som-Balogh Edinát 2013 márciusában láthatták utoljára a nézők a sorozatban: a történet szerint a Németh Kristóf által alakított Kertész Gézával vidékre ment. A 29 éves színésznő várandóssága miatt intett búcsút a sikerszériának - a rajongók reményei szerint nem végleg. Kisfia, Noel tavaly májusban jött világra. Nézd meg, mekkora már!

Fotó: RTL Klub/Nagy Botond,Klinszky Gábor

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük