Kiszállt a Barátok közt egyik főszereplője! Ezért távozott a sorozatból Ábrahám Edit

Részletek

16 év után ezért szállt ki a Barátok köztből Ábrahám Edit.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csütörtök délutánig még az RTL Klub dolgozói előtt is titok volt, hogy ki az, aki a Barátok közt főszereplői közül kiszállt a sorozatból. A tegnap esti Fókuszból kiderült, ő nem más, mint Ábrahám Edit. Berényi Claudia megformálója az RTL Klub 1998-ban indult sorozatának egyik főszereplője volt már a kezdetektől fogva.

- Igazából már nyáron eldöntöttem, hogy egy kicsit lassítani szeretnék azon a tempón, amiben 16 éve élek. Ezért határoztam úgy, hogy egy időre el szeretnék köszönni a sorozattól. Úgy érzem, most még elég jó formát nyújtok ahhoz, hogy sok mindenbe belefoghassak, de a háttérben az is nagyon sokat számít, hogy sok időt szeretnék a családommal tölteni, kicsit magammal is foglalkozni, nyelvet tanulni, esetleg újból énekórára járni - indokolta döntését a Fókuszban.

Egy ideje már nem forgat a stábbal, akiket meglepett az 57 éves sztár döntése. Karaktere szüneteltetéséről maga határozott, de a producer, Kalamár Tamás megérti döntését, a nézőknek pedig azt ígéri, Berényi Claudia nem tűnik el végérvényesen a Mátyás király térről, időtől-időre visszatér majd, hogy meglepetéseket és bonyodalmakat okozzon.

Nézd meg képes összeállításunkban a Barátok közt azon fontos szereplőit, akik már szintén nincsenek a sorozatban! Emlékszel, ők hogyan távoztak?

Hogyan dögösebbek a Barátok közt sztárjai?

Az RTL Klub sorozata szebbnél szebb hölgyeket vonultat fel minden korosztályban. Ábrahám Edit, Varga Izabella, Kiss Ramóna vagy Balogh Edina is remekül mutat mind szoknyában, mind nadrágban. Neked melyik összeállításban tetszenek jobban a Barátok közt női sztárjai?

Ezt is szeretjük