Som-Balogh Edina kivételesen smink nélkül szelfizett: festék nélkül ilyen az arca

Som Balogh Edina csak ritkán mutatkozik smink nélkül, most kivételesen egy olyan képet posztolt, amin nincs kifestve.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Som-Balogh Edinát 2003-ban ismerte meg a nagyközönség, amikor megnyerte a Miss Hungary szépségversenyt. A következő évben még nagyobb ismertségre tett szert, amikor bekerült a Barátok köztbe. 

Az RTL Klub sorozatában Nádor Kingát alakította 2013-ig. A színésznőnek ez a szereplés nemcsak ismertséget hozott, hanem szerelmet is. 

Som-Balogh Edina smink nélkül

2012 májusában férjhez ment Som Krisztián producerhez, aki a Barátok közt zenei producereként is ismert. 2013 májusában megszületett kisfiuk, Noel, 2017 márciusában pedig a kislányuk, Lilien. A gyerekek világrajövetele óta a 36 éves sztár számára az anyaság az első, már csak ritkán szerepel, ugyanakkor az Instagram-oldalán rajongói a mai napig betekintést kaphatnak az életébe. 

A képeken nem csak családanyaként és feleségként láthatjuk, az is kiderült, hogy a szőke szépséget napjainkban is szívesen hívják fotózásokra. Nem is csoda, hiszen az alakja irigylésre méltó, és az évek múlásával a szépsége semmit sem kopott, csak kifinomultabb lett. 

Som-Balogh Edina természetesen figyel arra, hogy eddzen vagy jógázzon, és arra is, hogy a legjobb formáját mutassa. Az Instagramon is csak nagyon ritkán látni smink nélkül, de nemrég kivételesen megosztott egy olyan felvételt, amin nincs kifestve.  

"Természetes szépség, fények és smink nélkül is."

"Aztaaa... aki szép, az szép! Még jobb és természetesebb, mint sminkkel!" - dicsérték a kommentelők.  

Sztárok smink nélkül és kifestve

Képes összeállításunkban megnézheted azokat a hazai sztárokat, akiket legtöbbször erőteljes sminkben látunk, és akiknek az esetében látványos a különbség, ha ki vannak festve, és ha nem viselnek sminket. 

Ezt is szeretjük