Berki Mazsi smink nélkül - Így néz ki, ha nincs rajta egy gramm festék sem

Berki Mazsi megkérdezte a követőit: a kisminkelt vagy a festetlen arca tetszik-e nekik jobban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Mazsi többször is írt már arról közösségi oldalán, hogy kicsit változtatott a természet adta külsején. Vékony ajkát leheletnyit feltöltette, de a változás nem is annyira feltűnő, ha nem ír róla, sokaknak fel sem tűnt volna. 

A haja sem dús, emellett vékony szálú is, így örült, amikor rátalált egy olyan szakemberre, aki olyan tökéletesen tudja feltenni a póthajat, hogy nem is tűnik fel, nem csak a saját tincseivel látható. 

Berki Mazsi smink nélkül

Berki Krisztián felesége Instagram-oldalán vállalja natúr arcát is, de amikor a szíve választottjával randizik, vagy egy rendezvényre mennek, profi segítségét veszi igénybe. 

Azt is megmutatta, hogy egy jól megválasztott sminkkel milyen látványos változás érhető el. A követőit megkérdezte, mi a véleményük festetlen és kifestett arcáról. 

berki-mazsi-smink-nelkul2
Fotó: Instagram/Berki Mazsi

"Nekem a smink nélküli olyan mazsis, sminkben meg furcsa vagy, de gyönyörű."

"Nagyon jól áll, de hétköznapokra a természetes jobb."

berki-mazsi-smink-nelkul1
Fotó: Instagram/Berki Mazsi

"Én nagyon sminkpárti vagyok, de Te annyira gyönyörű vagy smink nélkül (is)! Úgyhogy én arra szavazok, hogy nélküle!" - olvasható a kommentekben.

Ördög Nóra és más műsorvezetők smink nélkül

Ördög Nóra egyik reggel megmutatta, hogyan néz ki smink nélkül. A TV2 műsorvezetője így csak ritkán látható, mert műszempillát sem visel a szelfin. Korábban elmondta, hogy azért szereti a tartós pillákat, mert azok olyan látványosan emelik ki a szemeit, hogy sokszor nem is használ mellettük sminket, vagy legfeljebb csak kirúzsozza magát. Képes összeállításunkban megnézheted azokat a magyar sztárokat, akik az önkéntes karanténban megmutatták smink nélküli arcukat. 

Ezt is szeretjük