Som-Balogh Edina bikiniben is istennő - Végtelen hosszú lábakat villantott

Som-Balogh Edina alakja két gyerek után is tökéletes bikiniben.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Som-Balogh Edinát 2004-ben beválasztották a Barátok köztbe. Nádor Kinga szerepének köszönhetően nemcsak országos ismertséget szerzett, de megismerte élete párját is, Som Krisztián zeneszerzőt.

2012 májusában házasodtak össze, pontosan egy évvel később, 2013 májusában megszületett a kisfiuk, Noel, 2017 márciusában pedig a kislányuk, Lilien.

Som-Balogh Edina bikiniben

A szőke szépségre nem véletlenül figyeltek fel az RTL Klub napi sorozatának készítői: 2003-ban, 18 évesen ő nyerte meg a Miss Hungary szépségversenyt. 

A 36 éves sztár két gyerek után is végigvonulhatna a kifutón bikiniben, irigylésre méltó az alakja. El is halmozták bókokkal az Instagram-oldalára posztolt képet, amit egy ügyes szemű kis fotós készített: nem más, mint hétéves kisfia. A legtöbben azt emelték ki, hogy a felvételen hosszú lábai a legszembetűnőbbek. Volt, aki egyenesen azt írta: egy istennő.

A cikk az ajánló után folytatódik

"Szexi bombázó vagy és csodálatos a bikini! Nagyon szép, tökéletes lábaid vannak, hölgyem!"

"Tökéletesen alakod van és fantasztikusan csinos ez a bikinid! Csodálatos lábaid vannak!" - dicsérték a kommentelők.

A színésznő nemcsak a genetikájának köszönheti csodás alakját, hanem az egészséges életmódnak is: odafigyel arra, mit eszik, és rendszeresen mozog, például pilatesezik. 

A TV2 műsorvezetői bikiniben

A Mokka nézői is láthatták, hogy Mádai Vivi milyen kirobbanó formában van, ugyanis Balatonfüreden bikiniben beszélgetett Pintér Tiborral és annak párjával, Ilyés Jeniferrel. Nem ez volt az első eset, hogy a TV2 női sztárjait a Mokkában bikinire vetkőzve láthatták a nézők. Még Demcsák Zsuzsa és Tatár Csilla is vállat pár évvel ezelőtt egy-egy ilyen adást.

Ezt is szeretjük