Détár Enikő 56 évesen bikiniben pózol a címlapon - Irigylésre méltó az alakja

Détár Enikő már a strandon is csak ritkán visel bikinit, de a fotózás kedvéért kivételt tett.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Détár Enikő több mint 30 éve szerepel színházi darabokban és a kamerák előtt. A színésznő ötven fölött is ügyel arra, hogy mindig a legjobb formáját hozza. 

A mozgás már csak azért is az élete része, mert a színpadon szüksége van a jó kondícióra, Fésűs Nelly és Ladinek Judit oldalán az énekes fellépéseket is bírnia kell energiával. 

Détár Enikő bikiniben

Irigylésre méltó alakját a tudatos táplálkozásnak is köszönheti: azt vallja, semmi sem tilos, akár lángost is ehet az ember, a mértéken van a hangsúly. Abban, hogy tartsa az alakját, a színpadi ruhái is segítik: rögtön érzi, ha jobban feszülnek rajta, nehezebb begombolni őket. Ilyenkor még jobban odafigyel arra, mit eszik, mert azt vallja, jelmezt tilos kihízni. 

Bikinis alakjára 56 évesen is büszke lehet, szenzációsan néz ki a Best magazin címlapján és a lap belső oldalán. 

- Bármilyen hihetetlen, a strandon nem szeretek teljesen levetkőzni. Ritkán viselek bikinit. Mindig magamon hagyok egy kendőt vagy más ruhadarabot. 

detar-eniko-fb
Fotó: RTL Klub

- 36 évesen, csokibarnán, magas sarkúban azért végigvonultam a medence mellett, de ma már inkább csak a lábaimat hagyom fedetlenül. Azokra most is büszke vagyok – árulta el a hetilapban. 

Keleti Andi fürdőruhás fotókon

Soha nem látta még az ország ilyen szexi fotókon Keleti Andreát, aki nemrég lett 51 éves, de ezt kevesen mondanák meg róla, bomba formában van. A tavaly június 3-án ünnepelt, 50. születésnapján készült felvételeken elégedetlen volt az alakjával, ezért úgy döntött, leadja a pluszkilókat. Idén tavasszal meg is szabadult nyolc kilótól. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük