Solti Ádám felesége kitálalt a házasságukról: nem volt biztos benne, hogy együtt kell maradniuk

Solti Ádám felesége, Berni meglepő dolgot árult el a Drágám, add az életed! című műsorban.

soltiék-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Solti Ádám és felesége, Berni 2018-ban már bevállalták, hogy próbára teszik szerelmüket egy televíziós műsorban. A Nyerő Páros második évadában még szerelmespárként láthattuk őket, míg a 2022-es Drágám, add az életed! forgatására férjként és feleségként mentek.

Solti Berni rögtön a műsor első perceiben meglepő dolgokat árult el a kapcsolatukról. A bemutatkozó kisfilmjükben kitálalt arról, hogy házasságuk nem mindig állt biztos lábakon.

Solti Ádám felesége, Berni

A színész és párja nyolc évvel ezelőtt találtak egymásra, az oltár elé pedig három évvel ezelőtt álltak. A sztárfeleség azonban bevallotta, két éve még nem volt biztos abban, hogy együtt kell maradniuk.

soltiék
Fotó: TV2/Drágám, add az életed!

- Két évvel ezelőtt nekem szinte mindennap benne volt a pakliban, nem biztos, hogy nekünk együtt van jövőnk. De most már annyira stabil pár vagyunk, hogy egy ilyen játékot is be tudtunk vállalni, mert nem lesz válás belőle - ecsetelte Berni.

Abba szintén belement, mik a problémáik. A kommunikációval van általában gondjuk, szerinte a férje sokszor nem érti őt. A sztárfeleség azt is őszintén elmondta, mi az, ami mégis összetartja őket.

Elcsépelten hangzik, de minket a nehézségek kovácsoltak össze. 

- Hálát adok ezekért a nehézségekért, mert a kapcsolatunk egyre erősebb és erősebb lett.

Solti Ádámnak szeretője szült gyereket

Solti Ádám megcsalta feleségét, Bernit, a félrelépésből pedig egy gyermek is született. A színész erről két év titkolózás után beszélt. 2020-ban aztán szeretője közölte vele, hogy gyermeket vár tőle, és a babát megtartja. A bejelentés sokként érte a színészt, könyörgött, majd fenyegetőzött, hogy a nő vetesse el a magzatot.

Cover-fotó: TV2/Drágám, add az életed!

Ezt is szeretjük