Soltész Rezső a Táncdalfesztiválok sztárja volt: a 78 éves énekes így él napjainkban

Soltész Rezső fáradhatatlan energiával dolgozik, az énekes máig a szenvedélyének él.

soltesz-rezso-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Soltész Rezső nevét sokan a Szóljon hangosan az ének című dallal azonosítják, ami nem is csoda. Az énekes 1981-ben ezzel a számmal robbant be a köztudatba a Táncdalfesztiválnak köszönhetően.

78 évesen is nagyon jó formában van, gőzerővel dolgozik az új dalokon, és sosem fél megvalósítani az új ötleteit. A Reggeliben elárulta, hogyan éli a mindennapjait, és mikor tud időt szakítani a pihenésre a dolgos mindennapok után.

Soltész Rezső 2023-ban

Soltész Rezső már régóta a fejébe vette, hogy egy különleges hangszerelésű lemezt szeretne felvenni, amelyre eddig még nem volt példa a karrierje során.

soltesz-rezso-kepe
Fotó: RTL/Reggeli

- Tavaly volt egy karácsonyi koncertem Hódmezővásárhelyen, és már akkor is eldöntöttük, hogy egy lemez fog készülni a produkcióból. Egy hihetetlen kaland vár, most fogok leutazni majd Szegedre, és három napig a stúdióban fogunk dolgozni ezen a szimfonikus lemezen.

A sok munka után szeretne minél több időt szánni a szeretteire, kisunokája miatt még Ausztriába is kiutazik, hogy felköszönthesse a csöppséget.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

- Ez egy nagyon nagy álmom volt már régóta, különleges technikával fog elkészülni. A felvétel után elindulok majd Ausztriába, mert a kisebbik unokámnak most lesz a születésnapja, és vele szeretnék lenni, felköszönteni.

Régen majdnem dupla ennyit dolgozott az énekes, ma azonban már a regenerálódásra is időt szakít.

- Együtt lesz az egész család, utána is fellépéseim lesznek, mint mindig. Emlékszem még, hogy nemrég beszélgettünk is a kollégákkal arról, hogy bizony voltak olyan hétvégék is, amikor akár hat-hét fellépésünk is volt. Ennyi fellépésről már szó sincsen, a kettő mondjuk a reális, annál többet már nem nagyon szoktam bevállalni. Sok időt elvesz azért az odautazás, meg a visszaút is.

Olvass Szécsi Pál és Szűcs Judith szerelméről!

Szűcs Judith és Szécsi Pál a hetvenes években egy rövid ideig egy párt alkottak.

Cover-kép: MTI/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük