A mi kis falunk két szereplője eddig titkolta szerelmét: Sodró Elizát el is jegyezte Rusznák András
A Bazsót alakító Rusznák András a nyáron kérte meg Sodró Eliza kezét, aki Sacit játssza A mi kis falunkban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sodró Eliza 2020-ban tűnt fel először A mi kis falunkban: Pali bácsi lányát, Sacit alakítja, és karaktere hamar népszerűvé vált, a forgatókönyvírók nagyobb teret adtak a karakternek, még egy szerelmi szál is alakulóban van Saci és Laci (Bánki Gergely) között. 

A Junior Prima díjas színésznő a valóságban a sorozat egy másik szereplőjével, a Bazsót megformáló Rusznák Andrással alkot egy párt, aki a nyáron feleségül is kérte.  

Sodró Eliza és Rusznák András eljegyzése

Sodró Eliza tudatosan kerüli a közösségi médiát, és bár nem titok, hogy boldog párkapcsolatban él, magánéletét óvja a nyilvánosság előtt. A mi kis falunk Sacija nemcsak a képernyőn, de színházi szerepeiben is gyakran alakít szerelmes, érzelmes karaktert, a szenvedélyesség párkapcsolatát is átitatja. 

sodro-eliza
Fotó: RTL Klub/A mi kis falunk

- A konfliktusainkat soha nem visszük be a munkahelyünkre, de azt néha nem tudom megállni, hogy ne puszilgassam vagy ölelgessem. Nagyon szeretjük egymást - mesélte a 31 éves színésznő, aki az InStyle magazin téli kiadásában mesélte el részletesen, hogyan kérte meg idén nyáron a párja, Rusznák András a kezét.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Egyetlen szabadnapunk volt egész nyáron, és mivel már három éve nem láttuk a tengert, ezért az én szerelmem meglepett két jeggyel egy Horvátországba induló vonat hálókocsijába, ami 12 óra alatt leszáguldozik velünk a tengerhez, ott pancsolunk egyet, vacsorázunk, pancsolunk még egyet, és este tízkor a só, a napfény és a jóllakottság meghitten fárasztó érzésével már zötyögünk is vissza. 

- Romantikus nyaralás: egy nap, két éjszaka. Annyira tetszett ez a terv, hogy egyáltalán nem fogtam gyanút. Aztán az első pancsolás alkalmával félrehívott, előkapott egy gyűrűt a fürdőnadrágjából, és megkérdezte, leszek-e a felesége. Mondtam, hogy naná! - emlékezett vissza a meghitt pillanatokra Sodró Eliza.

sodro-eliza-insyle
Fotó: Ajkai Dávid/InStyle

Vőlegénye szintén a Radnóti Színház társulatának tagja, emiatt sok időt töltenek együtt akkor is, ha épp dolgoznak. A színésznőt munka közben megnyugtatja szerelme közelsége, de a színpadon igyekeznek a szerepüket élni önmaguk helyett. 

- Érdekes módon ez nekem akkor a legnehezebb, ha azt kell eljátszanom, hogy Andris közömbös számomra. Komoly energiákat kell mozgósítanom, ha el akarom játszani, hogy nem vagyok szerelmes belé - vallotta be az interjúban, mely teljes egészében az InStyle magazin téli számában olvasható.

Lovas Rozi, A mi kis falunk Erikája a valóságban

A színésznő az RTL Klub sikersorozatában Erikát alakítja. Füleki polgármester (Csuja Imre) jobbkeze, Bodri Gyuri (Lengyel Tamás) párja imádja a csatokat és a hajdíszeket. Lovas Rozi a való életben nagyon dögös és elegáns is tud lenni.

Ezt is szeretjük