Élő adásban állt bosszút kollégáján a magyar műsorvezető – Ezért pöccent be
A Sláger Reggel szülinapi adásában ment az adok-kapok.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Felhőtlenül indult a péntek reggel a 95.8 Sláger FM-en: a rádió reggeli műsorának négyesfogata, vagyis Pordán Petra, Abaházi Csaba, Növényi Norbert és Bárdosi Sándor a hétvégi Horgász Show helyszínéről köszöntötték a hallgatókat. A jókedv egészen addig tartott, amíg Bárdosi miatt Növényi mobilja a vízben nem landolt, mire az olimpiai bajnok birkózóból lett színész-műsorvezető bosszút nem állt kollégáján.

A műsorvezetők szinte minden, horgászathoz kapcsolódó eszközt kipróbáltak, ekkor történt egy kis baleset: a távirányítású etetőhajóba Bárdosi Sándor beletette Növényi Norbert mobiltelefonját, az úsztatáskor azonban rossz gombot nyomot meg, így a világítás helyett a hajó alját nyitó rekeszt sikerült működésbe hoznia, a telefon pedig a vízben landolt. Növényi Norbert pedig azonnal beugrott a medencébe, hogy mentse a menthetőt.

- Lehet, hogy Sanyi nem direkt csinálta, de ez egy nagyon rossz húzás volt. Még szerencse, hogy élő adásban voltunk, különben biztos, lett volna hozzá egy-két keményebb szavam. Így is, mikor kijöttem a medencéből az elázott telefonnal, mérgemben megkergettem - mondta a 61 éves sztár, aki amint tudott, azonnal revansot vett.

slager-reggeli
Fotó: Sláger FM

A Sláger Reggel Pordán Petra, Abaházi Csaba, Növényi Norbert és Bárdosi Sándor négyesével 2018. március elsején újult meg, így a csapat a helyszínen ünnepelte egyéves születésnapját, amelyhez torta is dukált. Növényi addig áradozott a torta illatáról, amíg Bárdosi meg nem szagolta azt. Ekkor Növényi, kollégája arcába nyomta az édességet.

- Ez nagyon nem volt szép Norbitól! Még az orromba is jutott a tejszínhabból. Tudom, hogy ő soha, semmit nem hagy szó nélkül, egy mázlija van, hogy a torta nagyon finom volt – kommentálta az esetet az olimpiai ezüstérmes birkózó.

Ezt is szeretjük