A magyar műsorvezető látványosan lefogyott – Már a főnöke is szóvá tette

Abaházi Csaba műsorvezető tíz kilót fogyott az utóbbi időben.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kirobbanó formában van Abaházi Csaba, aki az utóbbi időben több mint tíz kilót adott le. Bár a 95.8 Sláger FM műsorvezetője sosem volt túlsúlyos, volt olyan időszaka, amikor nem szívesen nézett tükörbe, és úgy érezte változtatnia kell étkezési szokásain, különben az egészsége sínyli meg.

- Szerencsére most már nem kell behúzni a hasamat, de volt olyan időszak, amikor szégyelltem magam. Most már eljutottam arra a pontra, hogy vállalható hassal rendelkezem - mesélte a 48 éves rádiós műsorvezető a Sláger TV vasárnapi, Bencze házhoz megy című adásában.

abahazi-csaba-lefogyott2
Fotó: Facebook/Abaházi csaba, Sláger TV

- Nagyon figyelni kell magamra, hízásra hajlamos alkat vagyok, különösen hasra. Amikor lefogytam, azt mondta a főnököm, hogy valamit ennem és innom kéne, mert szomorúnak tűnök. Miközben soha nem éreztem magam jobban, mint akkor, csak az arcomról eltűnt a zsírréteg és kicsit megereszkedett a bőr. Másképp néztem ki a fogyás miatt, mint ahogy sokan megszoktak, de remekül éreztem magam a leadott kilók után – árulta el a rádiós.

abahazi-csaba-lefogyott
Fotó: Sláger TV

Abaházi Csaba azt is megosztotta a nézőkkel, ugyan a klasszikus értelemben nem zavarja a kor, az idő múlása, de abban az értelemben igen, hogy mindez visszafordíthatatlan.

- Vannak dolgok, amik már nem jönnek vissza. Anno pont ezért váltottam életmódot, nem akarok egészségtelen öregember lenni. Nem attól félek, hogy megöregszem, hanem attól, hogy öregen már nem fogom élvezni az életet – mondta.

Ezt is szeretjük