A 100 kilós magyar modell szexi fehérneműben: Sirokai Diána képeit imádják az Instagramon
Sirokai Diána oldala immár 1,2 millió követőt számlál.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jó pár éve annak, hogy a kifutók világát is elérte a testpozitív mozgalom. A tengerentúlon az önelfogadás legnagyobb élharcosának Ashley Grahamet tartják, aki jelenleg a leghíresebb plus size modell a földön. Azonban nem ő az egyetlen, aki ezt a vonalat képviseli, a magyar származású Sirokai Diána is nőies idomaival hódította meg a szépségipart.

Az 1996-os születésű lány 2009-ben költözött Londonba a családjával, majd kisvártatva elkezdte építeni modellkarrierjét. A Curvy Kate nevű fehérneműmárka versenyén hívta fel magára sokak figyelmét a Star in a Bra elnevezésű megmérettetés harmadik helyezettjeként.

Sirokai Diána fehérneműs fotói

Az azóta eltelt 12 évben nem csak a szakmában ért el szép sikereket, a közösségi média ünnepelt sztárja is lett. 2021-re már 1,2 millióra nőtt követőinek száma az Instagramon. A fekete szépség szerint népszerűsége abban rejlik, hogy sok lány könnyedén tud azonosulni vele, hiszen nem áll be az olyan véleményvezérek sorába, akik irreálisan tökéletes képet mutatnak. Szerinte a legfontosabb a belső béke megteremtése.

- Nagyon fontos, hogy elfogadd magad, hiszen öltözködhetsz bárhogy, sminkelhetsz bárhogy, ha nem jön belülről az önszeretet, akkor az meglátszik a kisugárzásodon. Meg kell tanulni magunkat elfogadni belülről, és ezután kell foglalkoznunk a kinézetünkkel. Nagyon sok nő utálja magát, és azt hiszi, ha lefogy, akkor minden jó lesz, majd lefogynak, és még mindig nem szeretik magukat. Ez velem is megtörtént anno. Mindig husibb voltam, aztán lefogytam 30 kilót, mégsem tudtam értékelni - mesélte a GLAMOUR Talk Podcast műsorban 2020 áprilisában.

Az Instagram-fotóit elnézve egyértelmű, hogy Sirokai Diána igazi önbizalombomba, akinek szexi fehérneműs fotóiért rengetegen rajonganak. Képes összeállításunkban mutatjuk a legdögösebb képeket az oldaláról.

Ezt is szeretjük