Tolvai Reni szexi latexruhában turbékolt Kállay-Saunders Andrással: ritka közös fotón a sztárpár

Tolvai Reni a 30. születésnapját természetesen a párjával, Kállay-Saunders Andrással ünnepelte.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tolvai Reni a 2010-es Megasztár győztese lett, Kállay-Saunders András pedig az ötödik széria negyedik helyezettje, de a TV2 tehetségkutatójának nemcsak az ismertséget és a zenei karrierjük beindulását köszönhetik, hanem egymást is. 

A műsor ideje alatt találtak egymásra, és alkotnak egy párt már bő tíz éve. Bár magánéletükről csak ritkán és szűkszavúan nyilatkoznak, és közös fotókat is csak ritkán posztolnak, időnként azonban kivételt tesznek. 

Tolvai Reni párjával ünnepelte a születésnapját

Tolvai Reni 1991. március 24-én született, vagyis a múlt héten lett kereken harmincéves. Az ünneplésről a hétvégén kirakott egy, a szerelmével közös fotót is. A követői nagyon örültek, hogy hosszú idő után együtt láthatták hat évvel idősebb párjával, aki januárban lett 36 éves. Volt, aki azt írta, olyan szépek együtt, mint Barbie és Ken. 

"Na, végre egy közös kép az oldaladon. Szép pár vagytok. Isten éltessen!"

"De jó benneteket együtt látni! Boldog születésnapot kívánok!"

"Elnézve a képet, egyszer csinálhatnál egy olyan videót is, ahol elmondanád a hosszú boldog párkapcsolato(to)k titkát." 

"Szép pár vagytok együtt. Nagyon Boldog Szülinapot a Rencsinek, és sokáig legyetek boldogok, legyen több közösötök, olyan szép pár vagytok együtt!"

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan ünnepelte Tolvai Reni és Kállay-Saunders András az énekesnő 30. születésnapját. 

Ezt is szeretjük