A 100 kilós magyar modell bikinis fotói: Sirokai Diána millióknak mutatja meg, milyen magabiztos

Sirokai Diána dögös fotókkal biztatja 1,2 milliós követőtáborát arra, hogy alkattól függetlenül mindenki érezze jól magát bikiniben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1996-os születésű plus size modell, Sirokai Diána mindössze 16 éves volt, amikor elindította karrierjét a divatvilágban. Miután 2009-ben családjával Magyarországról Angliába költöztek, felfedezte a  Curvy Kate elnevezésű fehérneműmárka, onnantól kezdve pedig nem volt megállás, sorban jöttek a megkeresések.

Az internetet egy különleges fotósorozattal hódította meg, olyan fényképeken pózolt, amelyeken világsztárokat utánzott. Ezzel nem csak népes követőtáborra tett szert, még Kim Kardashian figyelmét is felkeltette, aki kommentelt is a róla mintázott kép alá.

Sirokai Diána bikinis fotói

Bár ma már 1,2 millióan követik az Instagramon, és az Egyesült Királyságban igazi sztárnak számít, akit megállítanak az utcán, ez nem volt mindig így. Az iskolában rengeteget bántották alkata miatt.

- Csúnya szavakat kiabáltak rólam, nekem. Meg akartak verni még a fiúk is azért, mert kövér vagyok. Volt egy lány, aki egy kést mutatott felém, és azt mondta, vár suli után - emlékezett vissza a Fókusznak 2021 júniusában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Amikor elhatározta, hogy fehérneműmodellként szeretne érvényesülni, a testpozitív mozgalom még korántsem volt ennyire elterjedt, mint manapság. Tudta, nem olyan az alakja, mint azoknak a manökeneknek, akiket megszokhattunk a kifutón, de mert nagyot álmodni. Bízott benne, hogy lesz olyan dizájner, aki kerek, nőies idomokkal szeretné népszerűsíteni a ruháit - és igaza lett. Azóta számtalan céggel dolgozott már együtt, sőt az egyik legnagyobb sportmárka próbababát mintázott a testéről.

- Szerintem Magyarországon nagyon nagy szükség van arra, hogy megtanulják szeretni magukat az emberek. Lehetsz sovány, kövér, nagyon fontos, hogy legyen magabiztosságod, ezt próbálom mindenkinek megmutatni! 

Sirokai Diána dögös és bevállalós fotóit lányok milliói imádják, akik ezekből merítenek inspirációt, hogy minél jobban érezzék magukat a bőrükben.

Ezt is szeretjük