A magyar plus size modell merészen kivágott bikiniben pózol: Sirokai Diána dögös fotókkal hirdeti az önelfogadást
Sirokai Diána dögös, bevállalós fotókkal biztatja a rajongóit az önelfogadásra és az önszeretetre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1,2 millió - ennyi ember kíváncsi nap mint nap a magyar plus size modell, Sirokai Diána Instagram-posztjaira. Bár mindössze 26 éves, elmondhatja magáról, hogy karrierje a szépségiparban egy évtizede kezdődött. 

Sokan életszemlélete miatt imádják: minden posztjával az önelfogadást és az önszeretetet hirdeti. Szerinte legfontosabb a belső béke. Ha az ember jól érzi magát a bőrében, az kifelé is látszani fog. 

Sirokai Diána bikinis képei

Nem volt mindig magabiztos, sokat dolgozott azon a kisugárzáson, ami ma árad a fotóiról. Az iskolás évek voltak a legnehezebbek számára, többször előfordult, hogy sírva ment haza a tanórák után, mert bántották az osztálytársai. Időbe telt, míg rájött, aki jóban van önmagával, az sosem csúfolna másokat. 

- Így fordítva a dolgot, végképp nem velem lehetett bajuk az engem becsmérlőknek. Pontosan emlékszem, hogy a szobámban ülve döntöttem el, hogy elég volt. Emlékszem a pillanatra, mintha tegnap lett volna, hogy letöröltem a könnyeimet, belenéztem a tükörbe, és eldöntöttem, hogy ezt itt és most befejeztem, és soha többet nem sírok azért, mert bántanak, és nem fogom elhinni az engem célzó ítéleteket, mert szeretni fogom magam - emlékezett vissza a Plus Size by Kozma Rita magazin interjújában 2019-ben.

A cikk az ajánló után folytatódik

Sokan félreértik az üzenetét. Nem arra biztatja az embereket, hogy maradjanak túlsúlyosak, a hangsúly nem az ember alakján van, hanem azon, hogy viszonyul a tükörképéhez. Ő maga is folyamatosan dolgozik azon, hogy a legjobb formáját nyújtsa: odafigyel az egészséges étkezésre és a rendszeres sportra. Átváltott a vegán életmódra, és heti négyszer jár személyi edzőhöz, ugyanakkor sosem sanyargatná magát azért, hogy nádszálkarcsúra fogyjon.

Legyen szó merészen kivágott bikiniről, mélyen dekoltált fürdőruháról vagy lenge kétrészesről, Sirokai Diána összes fotóján látszódik, elégedett magával, és jól érzi magát a bőrében. Képes összeállításunkban megnézheted a dögös felvételeket róla.

Ezt is szeretjük