A Shygys a 90-es évek szívtipró fiúbandája volt: ennyit változtak 26 év alatt

A Shygys három tagja Ács Bálint, Gajdos Attila és Csordás Levente a mai napig koncertezik. Imádják őket a retró partikon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"Hello! Hello! Maradj mindig velem!" - skandálták egyszerre tinilányok tömegei a Shygys együttes koncertjein. A ’90-es évek favorit fiúbandájának dalszövegei 26 év elteltével sem merültek feledésbe, a retró partikon a mai napig kívülről fújja őket a közönség.

Kozso menedzselésével 1997-ben tartottak válogatást Budapesten. Énekelni és táncolni tudó fiúkat kerestek egy zenekarhoz, amelyet olyan - akkoriban végtelenül divatos - külföldi formációk inspiráltak, mint a Backstreet Boys vagy az ’N Sync.

Shygys-koncertek napjainkban

Végül J. D. (Csordás Levente), Julian (Gajdos Attila), Martin (Ács Bálint), Brandon (Gera Zoltán) és Zak (Zákonyi János) személyében alakult meg a Shygys. 

A banda a mai napig aktív, igaz az ötösből már csak hárman, Ács Bálint, Gajdos Attila és Csordás Levente maradtak benne. Előbbi kettő a Reggeliben mesélte el, bár voltak ambícióik arra, hogy új dalokat szerezzenek, a fellépéseken a rajongók most is a régi örökzöldeket követelik tőlük.

shygys-1
Fotó: RTL/Reggeli

- 2015-ben döntöttünk úgy, hogy újra elővesszük a mikrofont, és elkezdünk dalokat írni. A Miért nem maradsz mellettem című új szerzeményhez készült videóklipet le is forgattuk. Jól fogadta a közönség, de azt vettük észre, a retró ereje erősebb - ecsetelte Gajdos Attila.

shygys
Fotó: RTL/Reggeli

Rengeteg helyre hívják őket fellépni, de nem minden hétvégéjüket töltik koncertezéssel. Mindannyian több lábon állnak: Gajdos Attila más zenekarokban is játszik, Ács Bálintot színházak foglalkoztatják, illetve saját lovardát üzemeltet.

Krisz Rudi és a '90-es évek szívtiprói ma

Krisz Rudi igézően kék szemű tinibálványból lett macsó, negyvenéves énekes és családapa. Nem ő az egyetlen a ’90-es évek szívtiprói közül, aki sokat változott napjainkra. Képes összeállításunkban akkor és most fotókon láthatod a korszak kedvenceit.

Ezt is szeretjük