Sebestyén Balázs leszerepelt a képernyőn! Már meg is van, ki veszi át a helyét?
Úgy tűnik, Sebestyén Balázs egy időre leszerepelt az RTL-nél.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Vundersőn és Zuperszexi elmúlt vasárnapi, utolsó adása sem tudott csodákat műveli, sem a nézettség, sem a kritikák nem sikerültek jóra, sőt. Nem csoda, ha arról pletykálnak, Sebestyén Balázst leváltják pont arra az ifjú titánra, akit a Morning Show-ban sokszor azzal cinkkel, hogy csak őt utánozza.

A csatorna átlagos közönségaránya 25-28 százalék között mozgott az elmúlt hetekben, Sebestyén Balázs és Vadon Jani late night show-ja viszont csak 20 százalék körüli szintre volt képes - mindezt annak ellenére, hogy a 30 százalék feletti közönségarányt produkáló X-Faktor után sugározták.

A Vundersőn és Zuperszexi közösségi oldalán is megmutatkozik az érdektelenség: míg az X-Faktoréra a műsor alatt percenként 20-30 hozzászólás is érkezik és még jelenleg is óránként akadnak kommentelők, addig a Vundersőnről az elmúlt egy hétben ketten fejtették ki a véleményüket.

Az elmúlt hónapok kommenteji ráadásul nem mutatnak pozitív mérleget. Már a várva várt első adás sem nyerte el a nézők tetszését - még a rajongóik körében sem.

- "Balikám, én nagyon csípem a stílusodat, de ez olyan gyenge volt, mint a harmat... dolgozz még ezen, mert egy görcs voltál végig. A téma nulla, az egész uncsi és érdektelen. A Vágóval folytatott kis játékod volt még az egyetlen, ami elment, de ennél többet várok Tőled..." - írta Ozsuka.

- "Janit és Balázst nagyon tiszteltem a Morning Show-ban nyújtott alakításukért. Elég baj, hogy olyan mélyre süllyedtek, hogy Fekete Pákót kell "alkalmazniuk" a műsorukban..." - így CsNorbi91.

A december 8-i adás ráadásul nagyon lehúzó kritikákat kapott, egyesek szerint mintha a két műsorvezető úgy gondolta volna, már mindent megengedhet magának. Repkedtek a trágár kifejezések mind Sebestyén és Vadon szájából, mind a szintén nem finomkodásáról ismert Puzsér Róbert kritikuséból. Az Éjjel-Nappal című sorozatban szereplő Zsófi pucér képei és Lali meztelen hátsója sem emelte a színvonalat.

Ezek után nem csoda, ha belső körökben már arról pletykálnak, az RTL Klub ifjú reménységére, Istenes Bencére bízzák a Való Világ 6 műsorvezetését. Sebestyén Balázs akkor kapta meg a valóságshow egyedüli férfi műsorvezetői posztját, amikor Stohl Andrást letöltendő börtönbüntetésre ítélték 2011-ben. Most lehet, hogy a sok negatív kritika miatt Sebestyén Balázs személye válik kényelmetlenné a kereskedelmi csatorna vezetőinek szemében, ezért nem bíznak már rá nagy formátumú show műsort.

Nézd meg, mi utal arra, hogy Sebestyén Balázs helyét a 26 éves kollégája veszi át!

Kollégáját is megalázta műsorában

Mióta ismert lett, Sebestyén Balázs számtalan hazai sztárt sértett meg: nem kímélte sem a televíziós legendákat, sem a celebeket, sőt, még kollégáit sem. Összegyűjtöttünk 15 magyar sztárt, akiket megsértett. Nézd meg, kik ők!

Ezt is szeretjük