„Ez akkora egy kalap szar!” Sebestyén Balázs a saját könyvét szólta le
Sebestyén Balázs élő adásban szólta le a saját könyvét, amely szerinte egy kalap szar, és nem is érti, miért vették meg olyan sokan.

sebestyen-balazsek-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sebestyén Balázs könyve, a Szigorúan bizalmas 2008-ban jelent meg, és a műsorvezető belső gondolatvilágába enged betekintést. 

A kötet nagy népszerűségnek örvendett a megjelenését követően, amit a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban maga az írója és Vadon Jani is kitárgyalt. 

Sebestyén Balázs könyve

Az RTL reality műsorában Vadon Jani az egyik adásban elővette műsorvezetőtársa könyvét, amelyből pár gondolatot osztott meg.

sebestyen-balazsek
Fotó: RTL/Celeb vagyok, ments ki innen!

- Te valószínűleg ezt a helyzetet sokkal jobban látod, hiszen pár évvel ezelőtt már magabiztos, előremutató gondolataid voltak - mondta a műsorban Vadon Jani.

A műsorvezető erre nevetésben tört ki, és kérlelte barátját, hogy inkább ne olvasson fel belőle.

- Ne égessél, lécci!

A cikk az ajánló után folytatódik

A kérés ellenére Vadon Jani megosztott pár mondatot a műből.

„Sok vad csatát kellett megvívnom, és százszor többet megnéznem, hogy végre felhagyjak a leláncolgatással.”

Sebestyén Balázs viccesen védekezve csak annyit mondott az idézetre, hogy mindezek ellenére nagyon népszerű lett a könyve a táborlakók körében is, akiknek motiváció gyanánt küldték be. 

sebestyen-balazs-vadon-jani
Fotó: RTL Magyarország

- Eredetileg gyújtósnak küldtük be, de hát így alakult. Elkezdték olvasgatni a táborlakók, és egyre több buta tekintet van ebből kifolyólag - viccelődött Vadon Jani.

Ezután következett a legmeglepőbb rész: a könyv írója bevallotta, hogy szerinte semmit sem ér az általa megalkotott olvasnivaló.

- Ha teljesen őszintén megmondom, akkor ez akkora egy kalap szar, de valamiért mégis szeretik. Valószínűleg az ingerszegény környezet így, ebben a formában jól hat rájuk. 

VV Merci lopása

VV Merci súlyos szabályszegést követett el a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban: meglopta a játékostársait. Hamar körbejárt, mit tett, egyre csak nőtt a feszültség, ami bomba módjára robbant.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük