Fülig szerelmes volt Sebestyén Balázsba ez a népszerű műsorvezető: kitalálod, ki az?

Sebestyén Balázs és Vadon Jani nagyon meglepődtek, amikor kiderült, hogy a csinos műsorvezető szerelmes volt Balázsba.

Sebestyén Balázs és Nádai Anikó
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sebestyén Balázs és Vadon Jani humoros és tökéletes párost alkot együtt nemcsak a rádiózásban, hanem műsorvezetőként is. 

A Celeb vagyok, ments ki innen!-t is ők vezetik 2022-ben a nézők nagy örömére. A műsor előtt válaszolniuk kellett pár kvízkérdésre egymással kapcsolatban, hogy kiderüljön, vajon mennyire ismerik a másikat.

Sebestyén Balázs és Nádai Anikó

A legváratlanabb kérdés így hangzott: "Melyik RTL-es műsorvezető volt szerelmes Sebestyén Balázsba?" Mindketten nagyon meglepődtek a válaszon, ugyanis egyikük sem tudta a megoldást a fenti kérdésre. A műsorvezető elmondása szerint erről ő egyáltalán nem tudott az évek alatt, Nádai Anikó valószínűleg nagyon jól titkolhatta vonzalmát iránta.

balázs
Fotó: RTL Klub/Celeb vagyok, ments ki innen!

- Komolyan? Az Anikó? Szerelmes volt belém? Nem ismer igazán, azért… - reagált humorosan a meglepő válaszra. A műsorvezető-páros először Peller Mariannra gondolt, amelyre Sebestyén Balázs csupán viccesen ennyit mondott:

- Peller Mariannt nem hiszem, ő még mindig szerelmes belém.

Fény derült Sebestyén Balázs intim hálószobatitkaira is, amikor Vadon Jani arra a kérdésre válaszolt, hogy mit hagyott abba az édesapa gyermekei születése óta.

- A szexet. Azóta gyakorlatilag nincs nemi élete.

Görög Zita és a Troll a konyhában

Görög Zita új szintre emelte mások átverését: a VIASAT3 Troll a konyhában című műsorában elképesztő módon verte át társait, a műsorvezetőt, Rákóczi Ferit és a döntőbírót, Wossala Rozinát. A csatorna saját gyártású, vadonatúj kulináris krimijében öt héten keresztül hat-hat celeb áll a konyhapult mögé, hogy minél többet gyűjtsenek össze a heti egymilliós díjból.

Wossala Rozina kiborult: elképesztő, Görög Zita mit művelt vele

Görög Zita a társait, Wossala Rozinát és a műsorvezető Rákóczi Ferit is átverte a Troll a konyhában című műsorban.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-kép és ajánlóképek: RTL Klub/ Celeb vagyok, ments ki innen!

Ezt is szeretjük