Az RTL Klub sztárjával SMS-ben szakított párja: Schumacher Vanda nyaralásán kapta a rövid üzenetet

Schumacher Vandával a zanzibári nyaralásán szakított a párja.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Schumacher Vanda 2017-ben került be az RTL Klub Éjjel-nappal Budapest című sikerszériájába, ezt követően A tanár, a Mellékhatás, a Keresztanyu, az Apatigris és a Hotel Margaret című sorozatokban is feltűnt. 2020-ban és 2021-ben a Belevalóvilág műsorvezetője volt Gáspár Győző mellett.

Influenszerként is ismert, rengeteget utazik, a Reggeliben ecsetelte, hogy idén hány országban, illetve földrészen fordult meg, és eközben az is kibukott belőle, hogy szingli lett. 

Schumacher Vanda szakítása

- Amerikában háromszor, de voltam Amszterdamban, Olaszországban, most Zanzibáron, hazafelé beugrottunk Dubajba - árulta el a reggeli műsorban, ahol azt is megosztotta a nézőkkel, hogy zanzibári kalandjába belerondított egy magánéleti történés, a barátja egy rövid üzenetben szakított vele. 

schumacher-vanda
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Amúgy párkapcsolatban éltem, volt egy párom, együtt voltunk Amerikában. Pont, amikor Afrikában voltam, akkor szakított velem egy SMS-ben. (…) Ő is a világ másik felén volt. Majdnem nyolc hónapig voltunk együtt. 

Dobó Kata szakítása

Tatár Bianka neve nyolc évvel ezelőtt robbant be a köztudatba. Akkor sokan azt rebesgették, hogy a zenész miatta hagyta el gyermeke édesanyját, Dobó Katát. Immár férjként és feleségként élik a mindennapokat, amelynek Dobó Kata és Levente kislánya, Szofi is szerves részét képezi.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük