Dobó Kata még együtt volt gyermeke édesapjával, amikor az megismerte új szerelmét: de nem a színésznő miatt szakítottak
Dobó Kata exének új felesége nyolc év után öntött tiszta vizet a pohárba. Gulyás Levente nem miatta hagyta el a színésznőt.

dobó-kata-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dobó Kata exének új párja nyolc év után döntött úgy, hogy tisztázza, milyen körülmények között kezdődött a kapcsolata férjével, a zongorista-zeneszerző Gulyás Leventével

Tatár Bianka neve nyolc évvel ezelőtt robbant be a köztudatba. Akkor sokan azt rebesgették, hogy a zenész miatta hagyta el gyermeke édesanyját, Dobó Katát.

Dobó Kata exének új parja

Igaz, a gyulai származású színésznő és Gulyás Levente akkor ismerték meg egymást, amikor a férfi még együtt volt a hírességgel, de nem egy új szerelem miatt lépett ki a kapcsolatból.

- Alig beszéltünk. Először a Csodaszarvas című musicalben elegyedtünk szóba, és egy idő után azt vettük észre, hogy mindent megbeszélünk - mesélte a színésznő a férfivel való barátságának kezdetét a Best magazinban.

- Szofin kívül már nem tartotta őket egymás mellett szinte semmi. Ekkor éreztük, hogy több is lehetne köztünk, de Levi úgy döntött, Szofi miatt megpróbálja rendbe hozni a dolgokat Katával. Így egy időre megszakítottunk egymással minden kapcsolatot.

Szóval nem, nem én vettem el Levit Katától.

- Csak azután találkoztunk újra, hogy a pár végleg szakított.

A cikk az ajánló után folytatódik

2014 őszétől lettek hivatalosan is egy pár, öt évvel ezelőtt pedig össze is költöztek. Immár férjként és feleségként élik a mindennapokat, amelynek Dobó Kata és Levente kislánya, Szofi is szerves részét képezi.

Dobó Kata és Gulyás Levente ritkán látott kislánya, Szofi az El a kezekkel a papámtól díszbemutatóján 2021 decemberében.
Dobó Kata és Gulyás Levente ritkán látott kislánya, Szofi az El a kezekkel a papámtól díszbemutatóján 2021 decemberében.
Fotó: Femina/Rátkai Márk

Az immár tízéves kislány és édesapjának felesége legjobb barátnői viszonyban vannak. Szofi boldogsága mindent felülír, Tatár Bianka szülői házában, Gyulán külön szobája is van.

- Nálunk sosem volt kérdés, hogy aki a családunk tagja lesz, ugyanazt a törődést és szeretetet kapja.

Dobó Kata a Trója című filmben

Dobó Kata számos castingon vett részt, több filmben és sorozatban tűnt fel kisebb szerepekben, és csak kevésen múlt, hogy a Trója című filmben Diane Kruger, és nem ő kapta meg Helené szerepét.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük