Fotó: hurkás combú, túlsúlyos gyerek volt! A magyar sztár ma már másoknak segít fogyni
Schobert Norbit csúfolta a többi gyerek az iskolában.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 43 éves, háromgyerekes családapa, Schobert Norbert nem mindig volt olyan sportos, mint amilyen ma.

A fitneszedző és életmódguru ma már másoknak segít a fogyásban, mert saját tapasztalataiból tudja, az igazi életmódváltáshoz komoly támogatókra van szüksége mindenkinek.

Hurkás combú, túlsúlyos gyerek volt

A TV2 Aktív című műsorában bevallotta, gyerekkorában dagi kisfiú volt, akit társai nagyon sokat csúfoltak. Mint elmondta, akkoriban az egész iskolában csak 2-3 olyan gyerek volt, aki súlyfelesleggel küzdött.

A gúnyos megjegyzések miatt zárkózott és mogorva gyerekké vált, aki kimondottan barátságtalan volt a többiekkel, így végleg kiközösítették.

- Az egész osztály dőlt a röhögéstől, ahogy futottam körbe-körbe a tornateremben, az x-lábammal, a remegő sonkás, hurkás combjaimmal, a lötyögő hasammal, a lógó melleimmel, vöröslő fejjel - emlékezett vissza az interjúban a kínos szituációra Norbi.

Ezután beszélt vele a szakközépiskolai testnevelés tanára, aki megígérte neki, az év végére nemhogy kettest, de ötöst kap majd az órán, úgy gatyába rázza. Így is lett. Neki köszönheti, hogy ma már ezrek választják példaképüknek, és kérik segítségét az fogyásban, életmódváltásban.

Fotó: Facebook/Norbi Update

Ezt is szeretjük