Túl lassan fogy Tóth Vera! Nem nagyon látszik az alakján a változás a kommentelők szerint
Tóth Vera harcol a kilók ellen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Vera tovább harcol a kilókkal, ha lassabban is fogy, mint ahogy egyesek szerint kellene, nem adja fel a küzdelmet.

Az énekesnő legfrissebb Facebook-bejegyzésében azt írja, ne számoltassák el minden dekával.

Túl lassan fogy Tóth Vera

Tóth Vera októberben a közösségi oldalán jelentette be, hogy fél év alatt 30 kilót kíván leadni Schobert Norbi segítségével.

A fogyás be is indult, és bár sokak szerint Tóth Vera kilóinak számától függetlenül is az ország egyik legtehetségesebb fiatal énekesnője, rajongói drukkolnak neki, hogy sikerüljön úgy kinéznie, ahogy jól érzi magát a bőrében.

Schobert Norbi aztán két héttel ezelőtt azt nyilatkozta, Tóth Vera eddig 15 kilót adott le, havi átlagban négy-öt kilót fogy, kevesebbet, mint egy civil ember, ennek pedig az az oka, hogy az énekesnő nem sportol. Mint mondta, Vera sajnos úgy gondolja, a kutyasétáltatás is sport, és hiába ajánlotta fel neki a felesége, Rubint Réka, hogy edzi, eddig nem élt ezzel a lehetőséggel.

A 29 éves sztár megszívlelte Schobert Norbi szavait, aki kedden már az alábbi szöveget posztolta: "Vera volt nálam, aki "csak" havi 4-5 kiló átlagot fogy, ami egyeseknek kevés. Mi azért haladunk az Úton és a héten Rékával is edz."

Csütörtökön aztán Tóth Vera is megosztotta a találkozó utáni véleményét a Facebook-követőivel.

"Az Update életmódot folytatom és nem tántoríthat el semmi! Ha tetszik, ha nem, én ezt választottam és megyek a nehéz és küzdelmes úton az álmom felé, ami arról szól, hogy nekem is jogom van ahhoz, hogy karcsúbb legyek! Lassabban tudok csak haladni ebben, mert nem mindenki egyforma és én a lassú fogyásban hiszek! Kérem az újságírókat, ne hívjanak minden nap, dekáról dekára! Nekem kétszeresen meg kell küzdeni a súlyommal, de mindenemmel azon vagyok október óta, hogy sikerüljön!" - írta.

A hozzászólók nagy része azt írta, drukkol neki, jól is teszi, hogy a lassú fogyás mellett teszi le voksát, míg mások szerint nem véletlenül fogy lassan, tudomásul kellene vennie, hogy rendszeres sportolás nélkül, csak az Update termékekkel nem fognak leolvadni róla a kilók.

"Szerintem már így is elég súlyt veszítettél, a szavaid súlyát!!! Nem volt elég, hogy a Frizbiben asszisztáltál a -15 kg meséhez, most meg a havi 4-5-höz? Ha ez így lenne, már 30 kilót kellett volna fogynod, de bocsi szinte nem változtál semmit. Ez nem lenne baj, mert mindenki pont magasról tett arra, hány kiló vagy... Így viszont, hogy nem tágítasz az "ördög" mellől sokaknak unszimpatikus lettél. Valamint az utóbbi idők viselkedése is elég gáz volt, valahogy az önértékelésed és az önkritikád nagyon nem működik a jelek szerint" - fogalmazta meg egy kommentelő a legkeményebb kritikát.

Fotó: Facebook/Norbi Update, főkép - TV2 Sajtószoba, Frizbi Hajdú Péterrel.

Ezt is szeretjük