Schobert Norbika izmos tinivé gyúrta magát: 16 évesen ilyen helyes Rubint Réka és Schobert Norbi fia
Schobert Norbikának 13 évesen lett elege a rendszertelen étkezésből és a pluszkilókból.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Schobert Norbi és Rubint Réka az egyik legismertebb házaspár hazánkban: 2002-ben mondták ki egymásnak az igent, és azóta is a legnagyobb összetartásban élik az életüket. Három gyermekük született: Lara 2003-ban, Norbika 2005-ben és Zalán 2011-ben.

Bár sokan azt gondolhatnák, hogy a gyermekeik az anyatejjel szívták magukba az egészséges életmódot, ez nem fedi a valóságot. Lara és Norbi is a szülei segítségét kérte, amikor kamaszként súlyproblémákkal küszködtek. 

Schobert Norbika izmos tini lett

Utóbbi 13 évesen elégelte meg, hogy nincs rendszer az életében. Azt mondja, miután beiktatta a sportot, és felhagyott a nassolással, a tanulás is jobban ment neki, hiszen sokkal összeszedettebb lett.

norbika-2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Mindig az iskola büféjében vettem vaníliamázzal leöntött vaníliás csigát meg fahéjas csigát. Igazából mindent megettem, amit elém raktak, mindent, ami egészségtelen volt. Egyszer megméredzkedtünk anyával, és ugyanannyi kiló voltam, mint ő, csak akkor még magasabb volt nálam egy fejjel - emlékezett vissza a Fókuszban.

norbika-1
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Miután elindult az életmódváltás útján, és a mozgás is mindennapossá vált, hamar leolvadtak róla a pluszkilók. Fél év alatt 10 kilogrammal lett kevesebb. 16 éves korára izmos tinivé gyúrta magát, akivel mára sok gyakorlatban még az édesapja sem tudja tartani a lépést.

- A futásban nem tudok részt venni vele, mert ő teljesen más dimenzióban fut, mint én, viszont súlyzós edzésben szoktam neki tanácsot adni - mesélte a fitneszguru, aki hozzátette, fia fejben is sokkal keményebb lett, nem véletlen, hogy az orvosi egyetemre készül.

Kabát Peti ritkán látott fia

Bár Kabát Petit sokat láthatjuk az RTL Klub képernyőjén, azt csak kevesen tudják, hogy van egy tinédzser fia, Kevin, aki október 24-én ünnepelte a 16. születésnapját, és aki apja nyomdokaiba lépett. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire hasonlítanak.

Ezt is szeretjük