Kiderült, Schobert Norbika milyen szakmát választott: nem a kitaposott utat választja
Rubint Réka és Schobert Norbi fiát kicsi kora óta érdekli az orvosi pálya.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Schobert Norbi és Rubint Réka egy nagy üzleti birodalmat hagynak örökül, a kérdés csak az, hogy három gyermekük közül ki viszi tovább. 

Másodszülött gyermekük, Schobert Norbika a Reggeliben azt mondta, ő mindenképpen szeretné továbbvinni, de szeretné az orvosi egyetemet is elvégezni, aztán útközben majd eldől, mi lesz belőle. 

Schobert Norbika orvosi egyetemre készül

- Pici kora óta érdekli minden, ami az orvostudománnyal kapcsolatos. Az első játékainak egyike egy kis orvosi készlet volt. Mi úgy állunk mind a három gyerekünkhöz, hogy nagyon fontos, hogy azt csinálják, amit szeretnek. Soha nem volt kőbe vésett szabály, hogy ugyanazt kell csinálni, amit mi. Azt gondolom, hogy egy szülőnek a feladata az, hogy terelgesse a gyermekét, és segítse az álmainak a megvalósítását. 

schober-norbika-rubint-reka
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Nekem ennyi idősen még fogalmam sem volt, hogy mit szeretnék csinálni, de nagyon tisztelem és becsülöm azokat az embereket, akik egészen pici koruk óta tudják. Soha nem felejtem el, amikor 12 évesen az ifjabb Norbi odasétált Norbihoz, hogy "Apa, hogy lehet belőlem valaki?" Ezt megbeszélték, és mostanra egy nagyon komoly, céltudatos férfivá érett a nagyobbik fiunk, ami a kicsinek, Zalánnak óriási ösztönzés. Norbika keményen sportol, és folyamatosan megvalósítja az álmait. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A 16 éves fiatalember nemcsak a tízéves öccsét, hanem rengeteg fiatalt motivál. Kamaszként sok bántó megjegyzést kapott, 11 évesen például gömbölyűnek és puffancsnak is csúfolták, de 13 éves korára mindössze hét hónap alatt a felére fogyott, és egyre izmosabb lett

- Rengeteg ember ír nekem, hogy nagyon motiválom őket azzal, hogy én edzek, meg jól tanulok. Azzal szeretnék másokat inspirálni, hogy ezt megosztom a közösségi oldalamon. 

schobert-norbika
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Nagy büszkeség számomra, hogy annak ellenére, hogy sosem kényszerítjük őket, egy órámra beállnak, és tornáznak önszántukból. Jön Lara, és hozza a barátnőit - árulta el a nézőknek Rubint Réka. 

Détár Enikő és Rékasi Károly fia

Détár Enikő és Rékasi Károly házasságából két gyermekük született: a 32 éves Eszter közgazdászként végzett, közpolitikai elemzéssel foglalkozik, és öccse sem az a cuki kisfiú már, ahogy annak idején megismertük, 19 éves, jóképű pasi vált belőle. Fiatal kora ellenére pontosan tudja, mihez szeretne kezdeni az életben, sőt álmai közül jó néhányat meg is valósított. 

Ezt is szeretjük