Schobert Norbi először szólalt meg a boltjai bezárásáról: visszaéltek a bizalmával

Schobert Norbi Update-birodalmáról még a 2022-e év végén kezdték rebesgetni, hogy csődbe ment.

schobert-norbi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2022 decemberében mi is megírtuk, Schobert Norbi Update-birodalmáról többen azt pletykálták, a csődközeli helyzetbe került, mivel sorra zártak be a boltjai az év végén.

Beszállítási problémák is felmerültek, az üzletek nem kaptak árut - a fitneszguru akkor azzal magyarázta, ez csupán a logisztikai átállás miatt volt így.

Schobert Norbi Update-boltok

Időközben a cég irodáját is egy jelentősen kisebb helyre költöztették, a Blikk információi szerint a korábbi igazgatóságot megszüntették, Schobert Norbi egy személyben, vezérigazgatóként felügyeli az Updatet.  

norbi
Fotó: RTL/Fókusz

Mindeddig nem nyilatkozott bővebben az üggyel kapcsolatban, a lapnak viszont tisztázta, mi történt, miért zárt be jó pár üzlet.

- Az első csapás a koronavírus-járvány volt. Rengeteg bolt ráment a vásárlási korlátozásokra: a plázákba nem mehettek be az emberek, így kevesebbet vásároltak, a bérleti díjak azonban nem csökkentek. Majd jött a sztrókom, és sajnos

cégen belül volt, aki visszaélt a betegségemmel.

- Majd jött a rezsiválság, az élelmiszer-infláció, ami még tovább csökkentette a boltok számát. Ennek az lett a vége, hogy egy komoly befektető állt a cégem mögé, teljes reorganizáció zajlik.

Schobert Norbi és Rubint Réka otthona

Mesés panoráma, hatalmas terület, dizájnerbútorok és üvegfalak - ezek jellemzik Schobert Norbi és Rubint Réka családi otthonát. Ritkaság, hogy a kamerák átléphetik a pazar ház bejárati ajtaját, hogy a nézők is megcsodálhassák, milyen luxusban élnek.

Cover-fotó: RTL/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük