Rubint Réka férjével közös fotót posztolt a kórházból: elárulta, hogy van Norbi
Rubint Réka újabb hírekkel jelentkezett a férje állapotáról, a kórházból posztolta a friss információkat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap délben futótűzként terjedt a hír, miszerint Schobert Norbit mentőhelikopter vitte kórházba. Hogy a találgatásokat megelőzze, Rubint Réka gyorsan egy közleményt rakott ki a közösségi oldalaira, amelyben elárulta, hogy férje az otthonukban lett rosszul. 

Azonnal mentőt hívtak, az állapotát sikerült stabilizálni, és kórházba szállították, ahol mellette van.  

Schobert Norbi jól van, állapota stabil

A Blikk úgy értesült, hogy az ötvenéves fitneszguru más reggelekhez hasonlóan futni ment a kutyájukkal, majd hazaérve rosszul lett, és összeesett a házuk előtt. A felesége épp otthon volt, és azonnal segítséget hívott.

Rubint Réka a követőinek csütörtökön azt ígérte, amint új információkkal tud szolgálni, jelentkezik. Így is tett. Schobert Norbival közös képet posztolt a kórházból, és azt írta, a férje jól van, és jó kezekben van, az állapota stabil. Ha a gyógyulása olyan ütemben halad, ahogy eddig, a jövő hét elején elhagyhatja a kórházat. Hálás a mentőszolgálatnak, az orvosoknak, a kórházi dolgozóknak és a szomszédaiknak is azonnali segítségnyújtásáért és profizmusáért.

"Drága Mindenki!

Ígéretet tettem, hogy amint tudok, jelentkezem. Szeretném megosztani Veletek, hogy az egyik legféltettebb kincsem, a Szerelmem jól van.

Tisztelettel és mérhetetlen HÁLÁVAL tartozom a mentőszolgálat, az orvosok, a kórházi dolgozók és nem utolsó sorban a szomszédaink azonnali segítségnyújtásáért és profizmusáért!

Norbi állapota stabil. A legjobb kezekben van. Gyógyulása érdekében pihenésre van szüksége, ezért kérem a sajtó munkatársait, hogy tartsák ezt tiszteletben! Ha minden abban az ütemben halad, ahogy eddig, akkor a jövő hét elején elhagyhatja a kórházat!

A Jóisten kegyelme, szeretete és az Őrangyala ismét Vele/Velünk volt!

Köszönjük a rengeteg támogató üzenetet, energiát… nagyon-nagyon sokat jelent, és nagyon szeretünk Titeket! Vigyázzatok magatokra, egymásra, a szeretteitekre, mert a baj nem jelentkezik be. Jön és minden előzetes beleegyezés nélkül, kegyetlenül lesújt" - olvasható a közleményben. 

Schobert Norbika orvosi egyetemre készül

Schobert Norbi és Rubint Réka egy nagy üzleti birodalmat építettek fel, a kérdés csak az, hogy három gyermekük közül ki viszi tovább. Másodszülött gyermekük, Schobert Norbika a szerdai Reggeliben azt mondta, ő mindenképpen szeretné továbbvinni, de szeretné az orvosi egyetemet is elvégezni.

Ezt is szeretjük