Rubint Rékát a testneveléstanára meg akarta buktatni – Genetikai selejtnek nevezte
Rubint Réka életében 15 évesen még semmilyen szerepet nem játszott a mozgás.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rubint Réka az ország fitneszkirálynője, aki Alakreform óráin és táboraiban rengeteg embernek adta át a mozgás örömét. A sport szeretete mellett életmódtanácsaival is sokakat inspirál, Instagram-oldalán követői láthatják, hogy munkája mellett gondoskodó édesanya és feleség.

Számára nemcsak munka és hivatás a sport, hanem kikapcsolódás is: a rengeteg szakmai és családi elfoglaltsága mellett a futás az ő énideje. Ezek ismeretében kevesen gondolnák, hogy középiskolásként az első félévben majdnem megbukott testnevelésből.

Rubint Réka középiskolában bukásra állt testnevelésből

Egészségügyi szakközépiskolába jelentkezett, a sikeres felvételi után pedig 15 évesen azzal szembesült, hogy az oktatási intézményben nagyon komolyan veszik a testnevelést.

rubint-reka
Fotó: TMC

- Egy cingár kis csaj voltam, akinek egyáltalán nem szerepelt az életében a mozgás. A testnevelő tanárnőm azt mondta, hogy

egy genetikai selejt vagyok, és félévkor meg akart buktatni testnevelésből.

Mivel minden tantárgyból nagyon jó jegyeim voltak, ezért a többi tanár kérésére egy kegyelemkettessel átengedett - mesélte a Spektrum Home csatornán vasárnaponként jelentkező NőComment! című talkshow-ban.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Ha ahhoz az elvemhez tartom magam, ami szerint minden úgy jó, ahogy van, és minden okkal történik az ember életében, akkor ma már mondhatom azt, hogy ha ő nincs, akkor most én sem lennék az a sikeres edző, aki lettem.

rubint-reka-nocomment
Fotó: TMC

- A második félévben szó szerint vért-verejtéket izzadva bebizonyítottam, hogy igenis képes vagyok guggolni, egy rendes fekvőtámaszt megcsinálni, száz métert futni. Négyest kaptam év végén. Az az egy félév, amikor egyesről négyesre tornáztam a jegyemet, megalapozta, ami az életem lett.

Rubint Réka és Schobert Norbi fia rengeteget fogyott

Norbika 2018-ben óriási átalakuláson ment keresztül, hét hónap alatt a felére fogyott. A kamaszfiút rengetegen bántották a testalkata miatt, puffancsnak és gömbölyűnek nevezték. Az életmódváltás meghozta a gyümölcsét, és most már rá sem lehet ismerni a fitneszedző és üzletasszony nagyobbik fiára.

Ezt is szeretjük