Schobert Norbi kisebbik fia fogyott rengeteget: Zalán teljesen átalakult

Schobert Norbi az Instagramon mutatta meg 11 éves kisfia, Zalán átalakulását.

schobert-norbi-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Schobert Norbi kisebbik fia, Zalán lefogyott. A Schobert család legkisebb tagjának átalakulását az édesapja az Instagramon keresztül mutatta meg.

Az üzletemberről köztudott, gyerekként túlsúllyal küzdött, volt, amikor több mint 100 kilót mutatott alatta a mérleg. Sokszor csúfolták a kinézete miatt, ez is motiválta a fogyásban. 

Schobert Norbi fia lefogyott

Gyermekei is ismerik, milyen, ha az iskolatársaik gúnyolódásának célpontjává válnak. Idősebbik fiát, Norbit és Zalánt is sokszor bántották a pluszkilóik miatt. Előbbinek 13 esztendősen lett elege a piszkálódásból, négy év alatt izompacsirta tinivé gyúrta magát. Zalán előbb kezdte meg az átalakulást, 11 évesen rengeteget fogyott.

Apja az Instagram-oldalán előtte utána képpel demonstrálta, mekkora átváltozáson ment keresztül legkisebb gyermeke. A posztban elárulta, Zalánnak nem kellett szigorú diétát betartania, a kulcs a mozgás volt.

"Először is nem volt rákényszerítve az Update! Ette az iskolai menzát, a gyorséttermi nuggetset és úszott. Ennyi. Bal kép az eredmény. Csúfolták, beszóltak neki és nekem is! Megelégelte! Ő is!" - fogalmazott.

Zalán egy évvel ezelőtt kezdett sportolni, a bátyja a példaképe. Schobert Norbi nem is lehetne büszkébb a fiaira, akik szerinte lelkileg is más emberek lettek.

Schobert Norbi 105 kilós tiniként

Schobert Norbi gyerekkorában súlyproblémákkal küzdött: 15 évesen a 160 centis magasságához 105 kilót nyomott. Ez az időszak mély nyomokat hagyott benne. Nemcsak azért emlékszik vissza fájóan a kamaszéveire, mert rosszul érezte magát a bőrében, hanem mert iskolatársai sem kímélték.

Cover-fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük