Schobert Norbi visszaszólt Bíró Icának: „Úgy követted a ritmust, hogy előtted tornáztam”
Schobert Norbi Béres Alexandrának és Bíró Icának is üzent péntek délutáni posztjában.

schobert-norbi-biro-ica-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Schobert Norbi augusztus 4-én azt posztolta, amíg le nem zárul az övét és Béres Alexandra nevét összefonó ügy, nem kíván megszólalni, ma délután mégis úgy érezte, közzé kell tennie a véleményét a Facebookon. 

A fitneszguru Bíró Ica vádjaira reagált, aki azt írta, az ő kazettája indította el Norbi karrierjét, akinek a hálájában nem volt köszönet, a hálája fúrás és utálkozás volt.

Schobert Norbi beszólt Bíró Icának

A posztban két, Béres Alexandrához kötődő, régebbi történetre is reflektált, melyekről a Story magazin írt. 

„Kedves Ica, kedves Alexandra! Nincs a fókuszom senkin sem. Annyira nem esik jól a lejárató kampány, főleg hogy kontinensen sem vagyok. Szemtől szembe kell valakinek beolvasni, nem üzengetni kell. 

Szandi! Rékával sosem akartunk fitneszt nyitni. Most is tudnánk, de nem akarunk. Amikor kirúgtátok, ott se voltál.

A férjed azt mondta neki, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában, miután megtudta, hogy elvettem feleségül. Szerette a vendégeit, a munkáját, összetört. 

A Nagy fogyás során semmilyen büntetést nem kaptam. Zsírégetőt adtál az embereknek, nem éreztem korrektnek, mert csupán táplálkozás és mozgásról szólt a műsor. Mindketten nyertünk. A Te egyéni győztesed többől többet fogyott, az én csapatom meg összességében többet. Ennyi. Most támadsz engem, támadod a Dávidot, ahelyett hogy felhívtál volna, hogy lépjünk fel együtt a gyűlöletcsoport ellen, amely hírbe hozott. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Kedves Ica! Soha nem mondtam semmi degradálót rólad és a hegylakós beszélgetés nem történt meg. A koreográfusod voltam. Nem Te kértél fel, hanem Trunkos András. Nem is tárgyaltunk soha.

A színpad előtt, a kamerák alatt tornáztam, úgy követted a ritmust és a gyakorlatot. Mert még a mai napig nem találod a zenei 1-et, vagy a 4x8-at.

Ez se baj! Én se tudok énekelni. Én büszkén és nem degradálóan írtam erről. De azzal kiállni, hogy a karrierem Neked köszönhetem? Persze elolvasták a stáblistát az emberek a kazettádon és engem választottak? 

Elmondom, a karrierem minek köszönhetem. A rengeteg fellépésnek, amivel jártam az országot. Gajdos Tamásnak, aki behívott az induló Tv2-be és akkora sikert aratott a reggeli tornám élőben, hogy saját műsort kaptam, amit önerőből finanszíroztam. Így lett az Aerobik Norbival 1998-ban. Aztán megalkottam a Duci Tréninget, majd Pesuth Ritával a Fitness Kickboxot. Ezek voltak a legsikeresebb hazai fitnesz videók. Béres Alexandra, Változz velem c. első videójának is az ötletgazdája, kivitelezője és a producere voltam. Tényleg nagy ellenség vagyok. 

Majd megszerveztem a Hősök Tornája mozgalmat, amivel Európa csúcsot és Guinness világrekordot döntöttünk. Miniszteri kitűntetést kaptam érte. Majd megírtam a Norbi Titok c könyvet, ami a legnagyobb példányban eladott, hazai életmód kiadvány lett. Ennek fényében én voltam az első figura, aki szénhidrátcsökkentett élelmiszer vonalat indított itthon. Ez lett az Update. Beleöltem az életem, minden keresetem, az idegeim, 20 évet! Hol voltál ekkor? 

Tudjátok Ti, hogy igazából kinek köszönhetem az életem? A képen lévő Rékának! Aki 21 éve hitt bennem és mellettem állt a színpadon, a műtő előtt tördelte a kezét, amikor kiderült, hogy szívbetegnek születtem és úgy építettem fel mindent.

Na Réka nem fog kiállni soha, hogy neki köszönhetek mindent, pedig elfogadnám, sőt oda is adnám neki. A mindent! Mert Ő legjobb és a legnagyobb! Nekem biztos!

Gyerekek! Álljatok már le! Majd a hatóság mindent kinyomoz és én azt elfogadom. Nem a médiahiszti a valóság! Tudom, hogy a világot a google analytics irányítja és a nevemre sokan kattintanak. Ezért megéri bármilyen cikket írni. De nekem nem éri meg. Én csak nyugalmat szeretnék magamnak, a családomnak, mert kőkeményen megdolgoztam érte…”- olvasható a posztban. 

Szegedi Fecsó Király Dávid Izmaelről

Szegedi Fecsó csalónak és beteges hazudozónak nevezi Király Dávid Izmaelt, aki kirobbantotta a Schobert-Béres Alexandra botrányt. Az üzletember azt mondta, őt félmillió forinttal meglopta, és olyan embernek tartja, akinek egy szavát sem lehet elhinni. 

Cover-fotó: RTL Magyarország, Facebook/Bíró Ica

Ezt is szeretjük