Schobert Lara sokáig evészavarral küzdött: elárulta, mit okol a nehéz időszakért

Schobert Lara a közösségi média hatására változtatott étkezési szokásain.

schobert-lara-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rubint Réka és Schobert Norbi lánya, Schobert Lara gyönyörű, 19 éves nő lett, aki a tanulás mellett dolgozik is. 2022 októberében jelentette be, hogy online riporterként kezdett el dolgoznia TV2 egyik sikerműsoránál. 

Arról csak kevesen tudnak, hogy mi van a csillogás mögött és a gondtalannak tűnő élet mögött: sokáig evészavarral küzdött. 

Schobert Lara evészavara

Schobert Lara a Mokkának mesélt arról, hogy volt olyan időszak az életében, amikor egészségtelen szokásokba kergette magát. 

schobert-lara-kepe4
Fotó: TV2/Mokka

- Evészavarba kergettem már bele magamat, de az igazából az én hülyeségem volt, nem állt semmilyen külső ok a hátterében. Talán ez az egész az Instagram miatt nagyon veszélyes, főként a fiatal tinilányokra nézve. Amit látnak a közösségi médiában, arról egyből elhiszik, hogy az a valóság, közben ez egyáltalán nincs így.

Ma is sokan furcsán néznek rá, ha egy nagyobb adagot rendel az étteremben, ő azonban egyáltalán nem foglalkozik a környezete véleményével, úgy él, ahogyan neki megfelel.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Talán én is ebbe estem bele egykor önakaratom ellenére, de aztán szerencsére ebből teljesen kijöttem. Néha azon meg szoktak lepődni, hogy ha elmegyünk ismerősökkel étterembe, akkor képes vagyok kirendelni egy bablevest csülökkel. Ilyenkor mindig megkérdezik, hogy te eszel szalonnát, meg ennyi zsírt?

schobert-lara-kepe
Fotó: TV2/Mokka

Schobert Lara nem foglalkozik a róla szóló cikkekkel és kommentekkel, igyekszik csakis saját magával törődni. A bántásokat és az irigykedést bóknak veszi, hiszen ezáltal tudja, valamit biztosan jól csinálhat. 

Nézd meg Schobert Larát estélyiben!

A hetedik Alakreform bálon Larának egy igazán dögös darabra esett a választása: a ruhakölteményt kétféle anyagból varrták, míg a kék szatén elegánssá, addig a fekete csipke szexivé tette a megjelenését.

Cover-kép: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük