Az összes kolléganőjét lesmárolta az 53 éves magyar színész
Scherer Péter gondolkodás nélkül végigcsókolta kolléganőit a kamerák kereszttüzében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma indul Hajós András új, Készhelyzet című műsora a Comedy Centralon, amelynek első vendége Scherer Péter.

Hajós az 53 éves színészt igazán zavarba ejtő helyzetbe hozta, ám az Argo filmek sztárja kivágta magát. 

Az összes kolléganőjét lesmárolta

A Comedy Central saját gyártású műsorában a meghívott neves vendégeknek egy számukra teljesen váratlan, idegen helyzetben kell helytállniuk. Kizárólag rajtuk múlik, hogy miként másznak ki a slamasztikából.

- Egy színész számára olyan ez, mintha adrenalin és endorfin keveredne a vérében, egy kis energiaitallal felöntve - mondta Scherer Péter a műsorban megteremtett szituációról. 

A szituációkat az improvizációs szakértők, a Grund Színház színészei segítségével állítják fel. Az első adásban Scherer nem mindennapi módon vágta ki magát a vészhelyzetből.

- Elég erős helyzetet találtak ki nekem a dramaturgok, mondhatni vastag tollal írták ezt a jelenetet. Ha ilyen labdát dobnak fel, akkor azt illik nemcsak lecsapni, hanem vissza is dobni. Ha az embert elviszi a jelenet, akkor cselekszik, engem pedig eléggé elkapott a gépszíj - árulta el feladatmegoldásról Scherer Péter. 

A színész több kolléganőjének ajkára is csókot nyomott mielőtt Hajós András megcsengette csengettyűjét, és véget vetett a Készhelyzet első jelenetének.

Fotó: Red Lemon

Ezt is szeretjük