Schell Judit először beszélt a válásáról: ez volt a legnehezebb benne

Schell Judit 21 évesen hozta világra legnagyobb gyermekét. Lackó még kicsi volt, amikor édesapjával elváltak.

schell-judit-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Schell Judit válásáról csak nagyon ritkán beszél. 21 éves volt, amikor nagyfiát, Lackót a világra hozta, házassága gyermeke édesapjával ezután nem tartott sokáig.

Minderről a Palikék Világa by Manna vendégeként vallott. Palik Lászlóék nekiszegezték a kérdés, hogyan élte meg szülei válását, valamint azt is tudni akarták, milyen volt elvált szülőként gyereket nevelni.

Schell Judit válása

Viszonylag hamar ketten maradtak a fiával. Lackó egyéves volt, amikor visszaköltöztek Budapestre. Lediplomázott a Színművészetin, majd elkezdett játszani a Radnóti Színházban - ekkortájt mentek szét a férjével.

schell
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

- Akkor már tulajdonképpen ketten maradtunk, még házasok voltunk Lackó apukájával, aztán később elváltunk. Ezután ketten voltunk, az nem volt könnyű, de nem úgy emlékszem rá, hogy szörnyű életünk lett volna.

Mindent együtt csináltak a fiával, fiatal anyukaként igyekezett a lehető legtöbb olyan közös programot kitalálni, amivel feldobta a napjaikat. Viszont nehézséggel még így is szembe kellett néznie. Az anyagi gondokra talált megoldást, elárulta, teljesen mást tartott a legrosszabbnak ebben a helyzetben.

- Úgy ülni egy játszótéren, hogy tudom, nem kell sietni, mert már nem jön haza senki. Egyfelől oké, mert addig maradunk, amíg akarunk, másfelől szomorú volt tudni, hogy már nem történik semmi. Már senki nem fogja meg kérdezni tőlem, hogy voltam aznap.

Nézd meg, milyen bevállalós ruhában gálázott Schell Judit!

Képgalériánkban nemcsak Schell Judit bevállalós ruháját nézheted meg, hanem a 10. Televíziós Újságírók Díja gála többi sztárját is. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük