Az 50 éves Schell Judit bevállalós ruhában vette át díját: fotókon a Televíziós Újságírók Díja gála sztárjai

Képgalériában mutatjuk a szerda este megrendezett 10. Televíziós Újságírók Díja gála sztárjait.

schell-judit-oroszlan-szonja-kiss-ramona
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Schell Judit győzedelmeskedett a színésznő kategóriában a szerda este megrendezett Televíziós Újságírók Díja gálán. 

Az április közepén 50. születésnapját ünneplő sztár A Király című sorozatban az idősebb Zámbó Edit megformálásáért érdemelte ki az elismerést. 

Televíziós Újságírók Díja 2023 sztárjai

A Televíziós Újságírók Díját 10. alkalommal adták át a Budapest Music Centerben: 14 kategória jelöltjei és a tévécsatornák munkatársai izgulhattak. A TV2 végül hat, az RTL öt, az HBO Max kettő, a Spektrum csatorna egy díjat vihetett haza.

Az RTL nyerte a napi sorozat (Keresztanyu) és a sorozat (A Király) kategóriát is. A Királyban játszott szerepéért Schell Judit a legjobb színésznő, míg Olasz Renátó a fiatalabbik Zámbó Jimmy megformálásáért a legjobb színész díját vihette haza. Az előbbi kategóriában a fiatalabb Edit szerepéért Staub Viktóriát, míg az utóbbiban az idősebb Jimmyért Nagy Ervint is jelölték. A nő mellékszereplők kategóriában a Háfra Marit játszó Bíró Panna Dominika is kapott jelölést. 

Schell Judit köszönőbeszédében kiemelte, hogy Nagy Ervin csodálatos kolléga volt, és ő volt az, aki ajánlotta őt a főrendezőnek. Köszönetet mondott az RTL-nek is, amiért a sorozat megvalósulhatott, továbbá a forgatókönyvíróknak, aki egy jó sorozat alapját adja, továbbá a rendezőknek és az operatőrnek is. 

Képgalériánkban nemcsak Schell Judit bevállalós ruháját nézheted meg, hanem a 10. Televíziós Újságírók Díja gála többi sztárját is. 

Cover-fotó: Femina/Rátkai Márk

Nézd meg a 2023-as Glamour-gálán megjelent énekesnők ruháit!

Nem Tolvai Reni volt az egyetlen énekesnő, aki feltűnő jelenségként sétált végig a fotósok előtt. Mutatjuk a 2023-as Women of the Year-gála legjobban öltözött énekesnőit.

Ezt is szeretjük