Íme Sárközi Ákos gyönyörű felesége: Éva ezzel vette le a lábáról a sztárséfet
Sárközi Ákos és felesége, Éva 2019-ben Tihanyban kötötték össze az életüket egy évnyi együttlét után.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sárközi Ákos neve egészen 2016-ig nem csengett ismerősen a televíziónézőknek, ám ez gyorsan megváltozott, miután új zsűritag lett A Konyhafőnök zsűrijében. Ma már jól ismerjük a szigorú séfet, aki olykor nemcsak abba enged bepillantást, milyen professzionális szinten mozog a konyhában, hanem a magánéletéről is beszél.

2019-ben egy eszményi, Tihanyban tartott esküvőn vette el kedvesét, Évát, akivel egy évvel korábban, 2018 márciusában ismerkedett meg. 

Sárközi Ákost ezzel vette le a lábáról a felesége

Szinte a sors akarta, hogy találkozzanak a gyönyörű festőművésszel: válásaik után együtt kezdtek közös életet, és indultak el a boldogság útján. Amikor összehozta őket az élet, A Konyhafőnök ítésze szakmailag és a szívügyeit tekintve is válságos időszakot élt meg

Nem találta a helyét a világban, ezért elhatározta, hogy valami új dologba kezd, elmegy festészetet tanulni. Nem máshoz jelentkezett be, mint Évához, aki eleinte nem a női bájaival, hanem a tehetségével vette le a lábáról.

- Amikor az ember párt akar magának, akkor sok esetben görcsös, nagyon akarja, ezáltal mindent feltesz egy lapra. Évi kapcsán pont nem így indult, nem azért akartam ismerkedni vele, mert egy fantasztikus nőt láttam benne, hanem a fantasztikus művészt láttam meg először - mesélte Peller Mariann Utazás A Lelked Körül című műsorában.

sárközi-éva
Fotó: YouTube/Utazás A Lelked Körül

Ugyan amikor először elkezdtek beszélgetni egymással, rögtön látszott, közös nevezőn vannak, a vonzalom csak idővel alakult át szerelemmé.

- Azt éreztem, amikor elmentem tőle, hogy miért mentem el, miért nem maradtam ott. Annyira jó volt, annyira természetes volt, és annyira gördülékenyen ment minden. Onnantól kezdve erősödött bennem ez az érzés, kerestük egymás társaságát, majd egyszer csak belobbant a szerelem, és nem volt visszaút.

Árpa Attila párja

Árpa Attila kapcsolata a ritkán látott Alexandrával eleinte döcögősen indult: egy évig együtt voltak, majd szakítottak, aztán sokáig csak barátokként tekintettek a másikra, végül három évvel ezelőtt újra visszataláltak egymáshoz.

Ezt is szeretjük