A mi kis falunkban ő az agglegény Sváb: a valóságban ennek a 4 szép gyereknek az apja

Sarkadi Kiss János 36 évesen lett először apa, tíz év alatt négy gyermeke született.

sarkadi-kiss-janos-coverkep
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarkadi Kiss János azt követően lett országosan ismert, hogy szerepet kapott A mi kis falunk című sorozatban. 

A 2023 januárjában indult Gólkirályság című vígjátéksorozatban is láthatják az RTL nézői.

Sarkadi Kiss János családja

Sarkadi Kiss János focikarrier helyett a színészetet választotta, és négy munkahelyen teljesít gyermekei nevelése mellett. Jelenleg a kaposvári Csiky Gergely Színház tagja, lufibábszínházával teszi boldoggá a kicsiket országszerte, ezenkívül játszik a Gólkirályságban és A mi kis falunk sorozatban is.

Feleségét, Mészöly Zsófia fagottművészt 2010-ben Kaposváron ismerte meg egy hangversenynek köszönhetően. 2011-ben megszületett az első fiuk, Csanád, előtte pedig megtörtént a lánykérés. Az esküvő viszont még váratott magára, mert másfél év után születtek az újabb gyermekek: Bernát, majd Donát. A színész 46 évesen, 2021 tavaszán lányos apuka is lett, világra jött Csenge.

Sarkadi Kiss János a Story magazinnak elárulta, hogyan nevelik a négy gyermeküket feleségével, akinek terhességei alatt le kellett mondania a fagottról. 

- Megvan a magunk rutinja, abban nőttek fel, hogy én viszem őket óvodába, iskolába, edzésre, aztán megyek próbára, este színházba, így anyuval fekszenek le.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mindenben támogatja szerelmét, a sok munka ellenére igyekszik ő is kivenni a részét a teendőkből.

- Bár igyekszem itthon mindenben segíteni, tény, hogy az otthonunk és a gyerekek körüli teendők oroszlánrésze Zsófira marad. Mindig rácsodálkozom, hogy bírja, és ilyenkor tele van a szívem szeretettel, köszönettel.

A színész harmonikus házasságának titka, hogy odafigyelnek egymásra Zsófival, és igazi, támogató szerelemben élik meg a mindennapjaikat. 

- Hálás vagyok neki, ezt igyekszem mondani, kimutatni is. Amikor haverokkal szóba kerül a családi élet, erről nevetve csak annyit mondok: jól kell tudni választani. Habár ez is csak félig vicc. 

Mikecz Estilla és Mohácsi Norbert szerelme

Az RTL két sorozata, A mi kis falunk és a Drága örökösök sokak kedvence. Érdekes, hogy a két széria egy-egy szereplője a forgatások során egymásba szeretett. A Drága örökösök lovászfiúját, Danit alakító Mohácsi Norbert és A mi kis falunk boltosát, Nellit játszó Mikecz Estilla több mint két éve alkotnak egy párt.

Cover-kép: RTL/A mi kis falunk

Ezt is szeretjük