Sarka Kata dögös ruhában pózolt a világsztárral: a testhezálló szerelés kiemelte idomait
Sarka Kata azok közé tartozott, aki fotózkodhatott Ronaldinhóval, a világhírű focistával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarka Kata világsztárral fotózkodott: Ronaldinhóval, a világbajnok brazil válogatott labdarúgóval pózolt egy nagyon dögös ruhában.

A 42 éves sztár a European Teqball Tour elnevezésű rendezvény keretében látogatott Budapestre. 

Sarka Kata és Ronaldinho

A teqball népszerűsége egyre nagyobb, 2028-ra már olimpiai sportként számolnának vele. A vasárnapi zárórendezvény sztárvendége Ronaldinho volt, aki rövid beszédet mondott: megköszönte a szívélyes fogadtatást, és sok sikert kívánt a finalistáknak.

A szerencséseknek sikerült mezt aláíratniuk vagy fotózkodniuk a legendás focistával: Sarka Kata is közéjük tartozott, testhezálló, fekete ruhában pózolt vele. 

„Gyönyörűség vagy, mint mindig. Nem lehet betelni a látványoddal. De Ronaldinho nem csak egy világklasszis, hanem "A" foci maga!” - olvasható a kommentek között. 

Sarka Katának nem először sikerült közös fotón szerepelnie Ronaldinhóval. Amikor júniusban Miamiban nyaralt, szintén szerepeltek egy képen, amit ki is posztolt. 

Sarka Kata fürdőruhában

Sarka Kata júniusban a tengerentúlra utazott feltöltődni, ahonnan képeket is posztolt. A fotók Floridában készültek, a helyszín a híres Miami Beach.

Ezt is szeretjük