Rogán Cecília köldökig kivágott fürdőruhában: Photoshop nélkül így néz ki
Rogán Cecília ezúttal Tihanyból tett ki az Instgramra egy fürdőruhás képet magáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rogán Cecília az elmúlt hetekben nem fukarkodott a fürdőruhás fotókkal: július végén egy szexin dekoltált fürdőruhában pózolt Ibizán. 

Augusztus elején a Földközi-tenger népszerű szigetéről egy szexi felvételt osztott meg, amint a medence partján hever. 

Rogán Cecília Photoshop nélkül

Friss fotója már itthon, Tihanyban készült róla: a nádas előtt áll egy köldökig kivágott, kék fürdőruhában. Azt írta, a poszt nem esett át utómunkán, még filter sincsen rajta. 

A közelebbi és az egész alakos fotón jól látszik, hogy a háromgyerekes anya négy hónappal a szülés után remek formában van. Áprilisban hozta világra harmadik fiát, Fülöpöt, majd a mindig is sportos üzletasszony öt héttel később újra belevágott a rendszeres futásba, később az edzőtermet is újra látogatni kezdte.

Várkonyi Andrea photoshoppolt arca

Ma már nem csak a címlapsztárokat retusálják és photoshoppolják, az Instagramon is rengeteg szűrő és alkalmazás áll egy átlagos felhasználó rendelkezésére is. Sokszor úgy megváltoztatják az arcokat, hogy már fel sem ismerni, ki van a képen. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük