Sarka Kata szexi, miniszoknyás fotón: a 36. szülinapját ünnepelte

Sarka Kata úgy érzi, teljes az élete.

sarka-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sarka Kata nevét 2007-ben ismerte meg az ország, ekkor nyerte el az első udvarhölgy címét a Miss Universe Hungary szépégversenyen. 2008-ban feleségül ment Hajdú Péterhez, két gyermekük született, Noémi 2009-ben, Dávid 2010-ben jött a világra. 

2018-ban a csinos sztár elvált első férjétől. Új párjától 2019-ben megszületett harmadik gyermeke, aki kisfiú lett. 

Sarka Kata miniszoknyában

Sarka Kata 1986. szeptember 24-én született, most ünnepelte 36. születésnapját. Ennek apropóján az Instagramon is közzétett pár fotót, ezeken szexi miniszoknyát, csizmát és aszimmetrikus felsőt visel. A képek mellé egy rövid bejegyzést is csatolt, amiben megemlékezett az elmúlt 36 évéről, illetve hálát adott azért, hogy olyan az élete, amilyen. 

 „Mindenkinek köszönöm, aki gondolt rám tegnap a születésnapomon! Szerencsés vagyok, hogy ilyen sok fantasztikus emberrel vagyok körülvéve! Mérhetetlenül hálás vagyok a csodálatos családomért, a férjemért, a 3 gyermekemért, a szüleimért és a barátaimért! 36 éves lettem, és úgy érzem, hogy teljes az életem! „…Ha valami jó, sose múljon el!” #hala #koszonet #mindenert #mindenkiert” - írta a posztban. 

A rajongóknak nagyon tetszettek a képek, de sztárok, így Gelencsér Tímea, Rácz Jenő és Vasvári Vivien is nyilvánosan kívántak neki boldog születésnapot. 

Sarka Kata szexi bikiniben

Különleges helyen járt: a Big Major Cay vagy, ahogy sokan ismerik, a Pig Island (Malac Sziget) nevű lakatlan szigeten készítette a bikinis képét. Ez a vidék azért nem mindennapi, mert a homokos tengerpartot úszó malacok lakják.

Sarka Kata szexi bikiniben vonult a tengerparton: női szemmel is csak ámulnak rajta

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük