Sarka Kata szexi, miniszoknyás fotón: a 36. szülinapját ünnepelte
Sarka Kata úgy érzi, teljes az élete.

sarka-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarka Kata nevét 2007-ben ismerte meg az ország, ekkor nyerte el az első udvarhölgy címét a Miss Universe Hungary szépégversenyen. 2008-ban feleségül ment Hajdú Péterhez, két gyermekük született, Noémi 2009-ben, Dávid 2010-ben jött a világra. 

2018-ban a csinos sztár elvált első férjétől. Új párjától 2019-ben megszületett harmadik gyermeke, aki kisfiú lett. 

Sarka Kata miniszoknyában

Sarka Kata 1986. szeptember 24-én született, most ünnepelte 36. születésnapját. Ennek apropóján az Instagramon is közzétett pár fotót, ezeken szexi miniszoknyát, csizmát és aszimmetrikus felsőt visel. A képek mellé egy rövid bejegyzést is csatolt, amiben megemlékezett az elmúlt 36 évéről, illetve hálát adott azért, hogy olyan az élete, amilyen. 

 „Mindenkinek köszönöm, aki gondolt rám tegnap a születésnapomon! Szerencsés vagyok, hogy ilyen sok fantasztikus emberrel vagyok körülvéve! Mérhetetlenül hálás vagyok a csodálatos családomért, a férjemért, a 3 gyermekemért, a szüleimért és a barátaimért! 36 éves lettem, és úgy érzem, hogy teljes az életem! „…Ha valami jó, sose múljon el!” #hala #koszonet #mindenert #mindenkiert” - írta a posztban. 

A rajongóknak nagyon tetszettek a képek, de sztárok, így Gelencsér Tímea, Rácz Jenő és Vasvári Vivien is nyilvánosan kívántak neki boldog születésnapot. 

Sarka Kata szexi bikiniben

Különleges helyen járt: a Big Major Cay vagy, ahogy sokan ismerik, a Pig Island (Malac Sziget) nevű lakatlan szigeten készítette a bikinis képét. Ez a vidék azért nem mindennapi, mert a homokos tengerpartot úszó malacok lakják.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük