Sarka Kata visszatért: hosszabb kihagyás után is kirobbanó formában van
Sarka Kata ismét elkezdett futni, 2021-re is több félmaratont tervez.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarka Kata két év kihagyás után 2020. március 15-én futotta le ismét az első Szigetkörét. Tavaly nyáron számos futóversenyen vett részt, és a szabadtéri sportot ősszel sem hagyta abba. 

Tavaly az év vége felé viszont le kellett állnia a futással, csak a napokban ragadott ismét edzőcipőt, és azt is elárulta, hogy maratonra készül. Az öt kilométert 29 perc 19 másodperc alatt tette meg, ami azt mutatja, már most kirobbanó formában van. 

Sarka Kata visszatért a futáshoz

"6 hét kihagyás után ma volt az első futásom! Olyan izgatott voltam előtte, hogy alig vártam, hogy odaérjek! Nagyon kíváncsi voltam, hogy hogyan fog menni, de a legnagyobb meglepetésemre sokkal könnyebb volt, mint amire számítottam! 

Nagyon jó volt a társaság is, valószínűleg az is motivált! Hosszú az út a maratonig, főleg így, hogy visszavetett egy kicsit ez a 6 hét, de nem adom fel! Menni fog! " - írta az Instagram-oldalán. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A világjárvány az ő 2020-as évét is befolyásolta. Szilveszteri posztjában azt írta, nem nagyon szerette a mögötte lévő évet, de azért voltak benne olyan dolgok, amikre nagyon büszke, így például arra, hogy félmaratont futott - többször is.

"Idén futottam először félmaratont, amit követett aztán még 3 másik! Május óta közel 1100 km-t lefutottam úgy, hogy sosem szerettem azelőtt a futást, és nem gondoltam volna, hogy képes leszek erre! 2021-ben szeretnék 2021 km-t futni, és sok sok félmaratont! Jó lenne egy maraton is, de ahhoz még nagyon sokat kell fejlődni..." - olvasható a 2020. december 31-i bejegyzésben.  

Hazai sztárok 2020-ban viselt legdögösebb ruhái

2020-ban sok gála, nagyszabású parti, díjátadó és premier maradt el. Az év első hónapjaiban és a nyáron ugyanakkor még tartottak sztárokat felvonultató rendezvényeket, valamint a hírességek számos televíziós show-műsorban mutathatták meg magukat, ahol elővehették a legszexibb oldalukat is. Képes összeállításunkban megnézheted, szerintünk a hazai sztárhölgyek közül kik viselték a 2020-as év tíz legdögösebb ruháját.

Ezt is szeretjük