Rogán Cecília és sármos férje így turbékolnak - Szerelmes fotót posztolt
Rogán Cecília egy héten belül már a második, férjével közös szerelmes fotót tette ki az Instagramra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rogán Cecília már nem titkolja, mennyire boldog második férje oldalán. Először május közepén posztolt az Instagram-oldalára közös képet új szerelmével, de akkor annak felhasználását nem engedélyezte, csak a közösségi oldalán lehetett megnézni

Október közepéig nem is tett ki újabb képet a férfiról, de most egy héten belül két ölelkezős felvételt is megosztott követőivel. 

Rogán Cecília szerelme

Az üzletasszony tegnap egy olyan képet rakott ki közösségi oldalára, amin Buda egyik híres éttermének teraszán, az őszi napsütésben szerelméhez bújik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️

Rogán-Gaal Cecília (@rogancecilia) által megosztott bejegyzés,

Néhány nappal ezelőtt, október 16-án is közzétett egy olyan fotót, amin férjével turbékol. Arról a fotóról is sütött, Rogán Cecília mennyire bolondul sármos párjáért: úgy simult hozzá, mint egy friss szerelmes. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#myday #mylove❤️ #together #photo@szilardnemeth

Rogán-Gaal Cecília (@rogancecilia) által megosztott bejegyzés,

Rogán Cecília júliusban, Tihanyban tartott esküvőjükön másodszor mondta ki a boldogító igent. Először Rogán Antallal állt oltár elé 2007-ben. Két évvel később megszületett Dániel fiuk, 2012-ben pedig Áron. A házaspár tavaly novemberben közös, hivatalos közleményben tudatta, hogy 14 együtt töltött év után úgy határoztak, külön folytatják tovább életüket. A bejelentés napján beadták a válási papírokat is. 

Magyar sztárok ugyanolyan ruhában

Rogán Cecília 2018 júniusában a JOY Social Media Awardon jelent meg abban az ezüstflitteres, mélyen dekoltált ruhában, amit korábban Mádai Vivienen láttunk. A TV2 műsorvezetője a Maison Marquise kreációt 2018 áprilisában viselte, amikor a Playboy Man of the Yearen ő lett a Múzsa kategória győztese. Képes összeállításunkban olyan hazai hírességet gyűjtöttünk össze, akik ugyanolyan ruhában jelentek meg valahol.

Ezt is szeretjük