A gyönyörű magyar színésznő 10 évvel fiatalabb férfiba szeretett bele
Sári Évi egy tíz évvel fiatalabb férfi mellett találta meg a boldogságot.

sari-evi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sári Évit nem kell senkinek bemutatni. 2001-ben a Splash együttes énekesnője, 2005-ben a VIVA TV-n futó Club Rotation műsorvezetője lett, 2009-ben pedig a Playboy címlapján szerepelt. A 41 éves sztár már évek óta musicalszínésznőként szórakoztatja a közönséget, olyan ismert zenés darabokban láthatták, mint az ApácaShow, a Macskák, a Queen-musical: We Will Rock You vagy a Mamma Mia. A tévénézők a TV2 Sztárban Sztárjának 2018-as évadában láthatták, hogyan tud hétről hétre más-más ismert előadó bőrébe bújni. 

Sári Évi 41 évesen is gyönyörű, még mindig sok férfi szívét megdobogtatja, ő azonban már megtalálta a párját. Bár már régóta ismerik egymást, csak két éve alkot egy párt a tíz évvel fiatalabb Zoltánnal.

- Zoli rendezvényszervezéssel is foglalkozik, olyan partikat hozott tető alá, ahol én is gyakran megfordultam, így találkoztunk először. Az akkori formációval, amelyikkel énekeltem, kétszer is elhívott fellépni, de csak munkakapcsolat volt köztünk. Szimpatikusak voltunk egymásnak, feltűnt, milyen helyes fiú, de neki akkor barátnője volt, amit én tiszteletben tartok, így egyikünk sem kezdeményezett. Később persze, jól megbeszéltük, hogy azért mindketten bejöttünk a másiknak! - mesélte a Blikknek

Aztán, amikor a férfi egyedülálló lett, már nem volt akadálya annak, hogy összejöjjenek. Pár hónap után már közös görögországi nyaralásra utaztak, és össze is költöztek. Sári Évi a korkülönbségből nem érez semmit. 

- Hamar egymásra kattantunk, kiderült, jól működünk együtt. Tíz év a korkülönbség közöttünk, de ennek nyomát sem érezzük. Húzósabb napokon, mire hazaérek, ő már bevásárolt, a kutyát levitte, illetve összepakolt a lakásban. Nagyon figyelmes, többször bizonyította, hogy minden helyzetben számíthatok rá - mondta a napilapnak a színésznő.

Ezt is szeretjük