A magyar színésznő tiszta Jennifer Lopez ezen a fotón: ilyen szexi ruhában pózolt

Sári Évi dekoltázsától szóhoz sem jutottak a rajongók, nagyon dögösen festett a színésznő.

sari-evi-coverkepe
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sári Évi színésznő és énekesnő bomba formában van, dögös megjelenésével nagy sikert aratott a fellépésén és az Instán is.

A 45 éves sztár jó pár évet letagadhatna a korából, amelyet szexi fényképei és posztjai is mindig megerősítenek.

Sári Évi és Jennifer Lopez

Az Instagram-oldalán megosztott fényképein úgy néz ki, mint Jennifer Lopez. Hosszú, szőke haját a feje tetején összefogva viselte, felül egy kivágott, mélyen dekoltált top volt rajta. A még extrább és csillogóbb megjelenést egy aranyló, átlátszó nadrág biztosította.

„Még, még, még, még, mé-ég,ennyi nem elé-ég! Csodajó volt a tegnap este megint, nagyon köszönjük mindenkinek, aki ott volt a KIOSK Budapestben a második TRUE COLORS dinner show-n. Nemsokára folytatjuk!” - írta a posztjához.

A színésznő mellett barátnője, Veres Mónika énekesnő látható, akivel boldogan ölelik egymást a fellépés után. A rajongók közül rengetegen megdicsérték megjelenését, többen a díva és a bombanő jelzőkkel illették. Sári Évi egyébként bújt már célzottan is J.Lo bőrébe, a 2018-as Sztárban Sztár egyik adásában az Ain’t Your Mama című számot adta elő.  

Rogán Cecília szexi képe

Rogán Cecília másfél héttel azután, hogy betöltötte a 40. életévét, pikáns képpel jelentkezett. Szexi pózban, kigombolt ingben kapták le. A vékony anyagú ruhadarab alá nem vett semmit, így félig kilátszott a melle.

Cover-kép:Profimedia

Ezt is szeretjük