A 45 éves Sári Évi bikiniben női szemmel is bomba: a Maldív-szigetekről dögös képeket posztolt

Sári Évi falatnyi bikinijében igazi bombázó, a Maldív-szigetekről jelentkezett be az énekesnő.

sari-evi-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 45 éves Sári Évi előszeretettel posztol szexi képeket a közösségi oldalaira, amelyekkel mindig ámulatba ejti a rajongóit.

Most is így történt, amikor a Maldív-szigetek festői környezetéből osztott meg egy dögös tartalmat. Nőies alakja és dekoltázsa megtette a kívánt hatást, a kommentáradat gyorsan beindult.

Sári Évi bikiniben a Maldív-szigeteken

Az Instagramján közzétett fényképen egy apró, állatmintás bikinit viselt, miközben élvezte a trópusi napfény sugarait a Sun Island szigeten. Címlapmodelleket megszégyenítően pózolt, és csak egy fekete, fodros strandruhát kapott magára, ami sejtelmesen lobogott a szélben.

A rajongók nem fukarkodtak a dicséretekkel, többen megjegyezték, hogy az énekesnő kedvéért még a nap is lejjebb csúszott a horizonton, hogy ne vakítsa el a szépségét.

"Női szemmel is pretty és a hely... álom!" - írta egy hozzászóló az állatmintás bikinis képére. 

Az idilli környezetből egy pink bikinis képet is megosztott, amely szintén nagy sikernek örvendett.

„Ilyen bombanő, mint amilyen te vagy, nagyon kevés van a világon! Úgy látom, hogy a kedvedért még a Nap is lejjebb ment.”

„Az a bikini! Te jó isten, megölsz az ilyen forró képeiddel, Évi!” 

Dundika élénkzöld bikiniben

Majkáék négyesben készítették a képet a tengerparton, fiaik, Marián és Olivér édesanyjukkal megegyező színű fürdőnadrágban pózoltak a fotón. Dundika pedig elképesztően dögös volt élénkzöld bikinijében.

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük