Ő volt a Splash együttes szőke bombázója - 40 évesen is irtó szexi

Sári Évi, a Splash énekesnője főleg musicalekben játszik.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Splash együttes 1998-ban robbant be a köztudatba. Legnépszerűbb slágereiket, a Tedd fel a kezed! és a Húzz magadhoz, ha fázol című dalaik dalszövegét rengetegen fújták kívülről akkoriban. A csapat frontembere Ősz Balázs, az első énekesnő pedig Benkó Ildikó volt, őt váltotta 2001-ben Sári Évi, akire hamar felfigyeltek szexi megjelenése miatt, pillanatok alatt sok férfi rajongót szerzett magának. Később a bájait a CKM és a Playboy magazinokban is megmutatta.

A VIVA TV-n 2005 októberétől ő vált a Club Rotation műsorvezetőjévé. A negyvenéves bombázó a mai napig a Splash énekesnője, fellépni is járnak. Sári Évinek más elfoglaltsága is akad, mivel több színházi darabban szerepel - a színház előbb az élete részévé vált, mint a popéneklés.

Sári Évit már fiatalkorában is nagyon vonzotta a musicalek világa. 18 éves korában a Debreceni Vasutas Musical Stúdió növendéke lett, majd a debreceni Csokonai Színházban és a Nyári Színházban is megkapott néhány mellékszerepet.

- Az, hogy popénekes lettem, szinte véletlen, viszont a színház tudatos döntés. A színház a szívem, a mindenem, mindig is az volt, most is az, az első! Olyan darabokban játszom, mint a Vámpírok bálja, a Sakk, a Meseautó, a Mamma Mia!, a Gőzben, a Nyitott ablak, Vuk, Macskák, Poligamy, Anconai szerelmesek - mesélte 2017 augusztusában a szupervumen.hu oldalnak.

sári évi
Fotó: Instagram/Sári Évi

Sári Évi azt vallja magáról, hogy a Splash együttes sokat adott neki, illetve a VIVA TV-s műsorvezetői munkája is, de már más úton jár, ezért szeretné, ha az emberek nemcsak ezek alapján azonosítanák be őt, hanem az is tudatosulna mindenkiben, hogy musicalekben játszik.

- Az éneklés felszabadító érzés, számomra maga a teljesség. Musicalszínészként teljesedtem ki, ami a popéneklésnél sokkal komplexebb dolog - nyilatkozta.

 Sári Évi a We Will Rock You című musicalben is szerepel. Ő játssza Killer Queen szerepét. A musical-énekesnő közösségi oldalára sűrűn tölt fel bennfentes képeket, több fotóján is az általa játszott karakterének jelmezében és sminkjében látható. Látszik rajta, hogy tényleg megtalálta a helyét, és büszke arra, amit elért. A magánéletében is minden rendben van, boldog párkapcsolatban él, és van egy kiskutyája is, Ropi.

Így nézett ki Judy a balesete előtt

A '90-es és a 2000-es évek másik népszerű együttese a Groovehouse volt. A csapat énekesnője, Judy tragikus balesetet szenvedett 1998-ban, majdnem belehalt a sérüléseibe, de szerencsére sikeresen felépült, ma pedig már boldog családanya. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy festett az énekesnő a balesete előtt és után.

Így nézett ki Judy a tragikus autóbalesete előtt - Angyali arca volt

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük