Mégsem válnak - A magyar énekes újra összejött feleségével

Kalocsai Krisztián, a Hip Hop Boyz énekese megmentette házasságát.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kalocsai Krisztián nevét a ’90-es években ismerte meg a közönség: az 1992-ben megalakult Hip Hop Boyz énekese volt O. G. Duck néven. A zenekar ugyan 1998-ban feloszlott, és Kalocsai Krisztián jó ideje testépítőként és edzőként dolgozik, a zenének sem fordított teljesen hátat, Hip Hop Boyz retroshow néven playback műsora van, két táncossal jár fellépni.  

A 42 éves sztár nemcsak zenei téren élte át, milyen az újrakezdés, hanem a magánéletében is. Feleségével szétköltöztek, a válásra azonban, úgy tűnik, mégsem kerül sor, mert fél év különélés után újrakezdték kapcsolatukat, árulta el Joshi Bharátnak. 

- Épp egy gödörből lábalunk ki most a feleségemmel. Bár a közösségi oldalon, azt hiszem, még elvált vagyok, de lehet, ez a dolog megváltozik, mert újrakezdtük. Fél évig külön voltunk, nagyon sok dolgot átértékeltünk - mesélte a FEM3 Caféban

kalocsai-krisztian
Fotó: FEM3 Café

- Megtanultam azt, amit sok embernek tanítok: néha hátra kell lépni egy lépést, hogy lásd a képet, meg kell tanulni elengedni dolgokat, és a jelenben kell élni, nem a múlt szép képeivel eltakarni azt. Én is rájöttem arra, hogy hiába volt szép és jó a múltban, a jelen rossz, és akkor teszek jót, ha elengedem ezt a kapcsolatot - osztotta meg a nézőkkel, mire jött rá.  

Szétköltöztek, és, bár a felesége eleinte dühös volt rá, később már mindketten egyre tisztábban látták, mit rontottak el, így a változtatás szándékával újra nyitni tudtak egymás felé. 

Emlékszel Kandech Evelyne-re? A 2003-as Megasztár énekesnői egykor és most

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük