Sportolóból lett tévés Kapócs Zsóka gyermekének apja

Kapócs Zsóka elárulta, ki márciusban születendő kisfia édesapja.

Kapócs Zsóka párja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kapócs Zsóka nem titkolja tovább, ki a párja, akivel márciusra várják kisfiukat. Szerelmét a Best magazinban mutatta meg: a férfi Simek Péter, egykori válogatott labdarúgó. 18 éves volt, amikor bekerült a Videoton csapatába, 2013-ban fejezte be profi labdarúgó pályafutását. Jelenleg az M4 Sport szakértőjeként és edzőként dolgozik.  

Kapócs Zsóka a hetilapnak azt mesélte, első randijuk nem indult zökkenőmentesen: a modellből lett énekesnő-színésznő, majd lakberendező annyira izgult, hogy véletlenül rácsapta az autó ajtaját két ujjára - később kiderült, az egyik el is tört. Kapcsolatuk a továbbiakban zökkenőmentesen fordult egyre komolyabbra. 

- Együtt élünk, boldogok vagyunk, és mindketten izgatottan várjuk a kisfiunkat. Egyelőre nem vágyom többre, és nem is tervezem, hogy férjhez megyek - árulta el a 38 éves, szőke sztár. 

Magyar sztárok, akik kisbabát várnak

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük