5 magyar sztár, aki bolondul a vizslákért - Irtó cukik a házi kedvenceik

Ezek a hazai hírességek imádják a kutyáikat.

szacsvay-laszlo-2015-mti-kallos-bea
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hazai hírességek között nem egy olyan sztárt találhatunk, aki közismerten nagy állatbarát. Tornóczky Anita és Molnár Anikó például elkötelezett állatvédők is, Tóth Vera és Bíró Ica pedig több négylábúval él együtt, akiket feltétel nélkül imádnak.

Akadnak páran azonban, akik a kutyákon belül is csak a magyar vizslákra esküsznek, akikért már évek, évtizedek óta bolondulnak. A leghíresebb közülük minden bizonnyal Szacsvay László, aki mintegy harminc éve imádja a vizslákat.

- Úgy szól a mondás: van a kutya, és van a vizsla. Hát én ezt 16 év tapasztalatával csak megerősíteni tudom. Első vizslánk a fiam kedvéért lett, aki egy nap azzal jött fel a térről, hogy már mindenkinek van kutyája a környéken, csak nekünk nincs. Először ellenálltam, de fiam barátjának volt egy vizslája, aki gyártott egy almot, az alomelső került hozzánk, Soma első négylábú szerelmem - nyilatkozta a Nemzet Színésze 2015 májusában a Blikknek.

Szacsvay László azt is elárulta, hogy Soma nevű vizslája után jött Báró, ám kedvence 2014-ben nagyon beteg lett, és az orvosok már nem tudtak rajta segíteni, mivel rákos lett. Új társát, Fülöpöt egy menhelyről mentette meg, aki azóta is hűséges barátja. Képes összeállításunkban megnézheted rajta kívül a többi magyar sztárt is, aki hozzá hasonlóan imádja vizsláját. 

Ezt is szeretjük